|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zložljiva posteljica
3.8.2007 12:13:05   
crci06
Prenosna Posteljica Trip & Dream - Oranžna/zelena - BabyWelt (170600)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170600

tale v akciji nima možnosti stranskega odpiranja, da kasneje otrok lahko že sam gre ven.
Se to splača imeti?

Kaj pa kvaliteta posteljic, njihova trdnot oz. stabilnost?

Ima katera zgoraj omenjeno?

Posteljico mi za nekaj noči leto uporabili kot posteljico, sicer pa kot stajico. Je (pre)mehko dno problem pri uporabi kot za stajico?

Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zložljiva posteljica
3.8.2007 12:24:07   
Tiamo
mi imamo podobno, kaj naj rečem...nam se je strgala pri straneh v kotih k tamala spi v čudnih pozah postran, na glavi, z ritjo gor user posted image   Drugače sem pa zadovoljna, pač jo dajemo not pa ven...še bolje, drugače bi lahko ponoč še kam zlezla, če bi imela stransko odpiranje user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 12:26:50   
Bonnie_RR
Mi imamo nekaj podobnega samo, da je modre barve. Je fajn, smo zadovoljni.user posted image Midva niti nisva gledala, da bi morala imet na strani za ven zlezit.
Imamo jo pa samo za posteljico, stajico smo imeli posebej, pa je bil tamali noter ravno ene 5x vsega skupaj.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 12:36:45   
lukec
Mi imamo skoraj enako le, da je od haucka. Uporabljamo jo samo kadar gremo na potep, tako da težko govorim o vzdržljivosti pri redni uporabi. Me pa ne moti, ker nima stranskega izhoda, prav zaradi možnih nočni "pobegov".
Dno pa je precej trdo tako, da brez dodatne podlage za spanje ni primerno, za stajico pa je čisto o.k.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 14:57:33   
ajdaN
NAš ima ravno to - samo v modri barvi. Uporabljamo jo na vikendu, v njej spi kar precej, tako da smo dokupil še jogi. Za par noči na leto oz. kakšen dopust jogija ne rabiš - mogoče na dno položiš še kakšno debelejšo deko, ker je dno res precej trdo.

Stranskega izhoda pa res ne rabiš - če bo otrok sam odpiral tisto in lezel ven in noter, se bo še res kje strgala in razmajal.

Za stajico meni nekako ni, ker se otrok ne more nikjer potegnit na nogeuser posted image . Itak pa večina otrok stajice ne mara.

Če mene vprašaš so vse tele posteljice enake kar se kvalitete tiče. Saj so vse narejene na isti princip.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 17:28:37   
Anuška79
Pri prvem smo jo uporabljali na morju in na vikendu, sedaj pa jo imamo postavljeno v dnevni sobi, kjer se zadržujemo čez dan, že od prvega dne. Trenutno je to njena 'dnevna postelja', da je blizu ostalih in ne v spalnici na drugem koncu stanovanja, kasneje pa bo služila tudi kot 'igralnica', kadar mami ne bo poleg - drugače bo večinoma na tleh na blazini.

Sem pa jaz dala vanjo nekaj dek, ter dve vzmetnici (spodaj rabljeno sinovo, zgoraj pa novo, ki smo jo kupila prav zanjo), da se ni treba toliko sklanjat sedaj ko za to še ni potrebe. Seveda se pa sedaj dobijo že tudi take, da imajo nastavljivo višino dna.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?