|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zizi, papa, pupi sou
19.6.2006 11:27:22   
mika
danes je en teden od kar se naša Luce več ne dojiuser posted image user posted image user posted image . Včasih se spomni in reče zizi. jaz ji pa dogovorim, da ga ni več. Ona pa: zizi, pa pa, pupi sou .
Že lep čas sem ji govorila, da zizi potrebuje mala pupa in da ne more bit več pri Luciji.
16 mes. dojenja je kar dolga doba in mi je bilo že odveč, tako da sem vesela, da smo jo uspeli prepričati. Sedaj pa hodi okoli mene ,mi dvigne  majico in me boža. Ponoči, če se zbudi, jo vzamem ven, se stisne k meni, pošče roko in me drži za roko. ko sem jo pa še dojila, sem jo vzela iz posteljice in na zizo. Hvala bogu, da tega ni več.

Pa še to, pri nas postopno odvajanje ni šlo. ko je hotela zizi, je dobila. odstavila sem jo naenkrat.

Lp, Mika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zizi, papa, pupi sou
19.6.2006 22:03:49   
rainbow
Ja, bravo user posted image user posted image user posted image

pri nas pa je šlo, najprej nočno po 14 mescih, podnevi pa se ful rada še doji, sploh ne vem, kako bova nehali. verjetno nekje v tvojem stilu.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 8:40:15   
idika
user posted image Čestitam, da vama je uspelo. Jaz bi jo tud rada odvadla, pa sem ji rekla da ni več mlekca, ampak ne pomaga. Kar z obema rokama si jo drži in tišči k ustom.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 12:54:07   
mika
Idika, poskusi pozornost preusmerit, ko se hoče dojit. Naša me še vedno fehta za zizi, mi dviguje majico in se ustavi pri popku in pozabi na zizi. Ali ji pa dedi , babica in mož začnejo govorit, da imajo tudi oni ziziuser posted image user posted image user posted image , da naj pride k njim in pozabi na maminega.

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2006 7:57:54   
Pikca
Jaz sem tudi poskušala s prepričevanjem, pa ni šlo. Bolj kot smo ji govorili, bolj je visela na zizi. Danes po nasvetu kolegice poskusim nov prijem: kisle zize (balzamični kis), bomo videli...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2006 15:53:46   
Anonimen
rečem lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo dojili do dopolnjenega 15. leta - potem pa bo sam prešaltal na druge.

Ima namreč dve odvisnosti: ziza in Nodi

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2006 22:30:05   
tasika12
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Midve pa se dojima  - še malo pa bo 18 mesecev, in bi počasi že rada nehala, še posebej ponoči, pa brez uspeha. Sicer mi včasih že uspe preusmerit pozornost, ampak redko.
Ima katera kakšen nasvet, kako naj jo prepričam ali s čem namažem da ne bi imela takšnega interesa. Ko sem jo enkrat namazala z eno smrdljivo kremo je prinesla cunjo in začela zizi umivat, nato pa hop in njami.
Hvala.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2006 23:02:32   
rainbow
Raho, dober štosuser posted image user posted image user posted image user posted image ; sicer je pa tudi pri nas Nodi zakon št2

Tasika, midva sva pa nočno dojenje kar strogo prekinila, po 9-tih mescih nespečnosti in je šlo zlahka, začuda. Spimo super krasno.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.