|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zivčna in zaskrbljena
19.4.2010 9:25:26   
Anonimen
Punce povejte mi kako kej zivčki vplivajo na se nerojenega otroka.Zivčna sem zaradi sluzbe,ker se ne počutim dobro na tem delovnem mestu,gledajo me postrani ker sem bila veliko na bolniski zaradi prvega otroka, ki je bil čez zimo veliko bolan.Zdaj sem pa se zaradi same nosečnosti bila na bolniski skoraj 2 meseca zdaj pa bom mogla spet v sluzbo,ker mi komisija ni podalsala.In mene je groza,črviči me po trebuhu totalno sm zivčna,veliko sem se presekirala tudi zaradi malega ki je bil skoz bolan.
Resno me skrbi kaksen bo sploh se nerojeni otroček glede na to da sem skoz zivčna in zaskrbljena.Toliko drugih problemov da se drugi nosečnosti sploh nisem veliko posvetila in če ne bi blo trebusčka in miganja v njem sploh ne bi vedla da sem noseča,ker sem skoz zaskrbljena zaradi drugih stvari in se sploh ne morem spravit k sebi.

Hvala da poslusate pa lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zivčna in zaskrbljena
19.4.2010 9:30:02   
ribica.
Če ti več da si bila upravičeno doma, potem se res nimaš kaj sekirat. PO strani te lahko gleda samo nekdo, ki nima otrok, da bi vedel kako je če so nonstop bolani. Ampak to je njihov problem. Če imaš čisto vest, se nikar ne sekiraj, ker ni vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2010 9:32:34   
Anonimen
Ja itak bila sem doma čisto upravičeno,nimam slabe vesti sploh ne.Ker ne znam blefirat in lagat pred zdravnico sej če bi,bi vrjetno lahko bila se doma,ker pa pač ne znam moram v sluzbo.Sej vem da se sekiram za brezveze ampak sej veste kako je ko ti dajo jasno vedt da so jezni nate al pa ko te sploh ne slivijo kot da te ni.Mah kar groza me je res.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2010 9:38:45   
natasarobi
Ne vem zdravniško kako vpliva to na nerojenega otroka, vendar ogromna količina stresa dolgo oddobje tako ali tako ni zdrava za normalno žensko kaj šele za nosečnico. Verjetno vpliva tudi na otroka - nervozen, se ne  razvija dobro,...

Na bolniški si bila zaradi težav in bolniško ti je dal zdravnik, tako, da poskusi iti preko tega in ne se obremenjevat kaj ti bodo rekli. Valda so tečni, ker mora nekdo drug delat namesto tebe, ampak pač tako je. Drugič boš pa ti, ko bo kdo drug doma.

Poskusi se tolažiti, da ne boš dolgo delala (no, ne vem koliko si noseča). Mogoče pa ne bo tako hudo kot misliš in imaš samo 'tremo'. Če bo kdo pa težil mu pa povej voje oz. se obrni na šefa, če ne gre drugače greš pa pol spet na bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2010 10:14:11   
Tejča05
Veš se mi zdi da v današnjih časih si že težko miren celo nsečnost in da te ne bi vsake toliko časa malo izdali živčki pa mislim da kakšnih večjih zapletov kar se zdravstvenih stavri tiče ni pri novorojenčkih. Edino če so malo bolj jokavi, kot nekateri pravijo če je mama bolj nervozna v nosečnosti.
Žal ti iz prakse še ne morem povedati, samo sem imela sama kar precejšno krizo od lažje depresije do tega da si na sredi nosečnosti sploh nisem več želela tega otroka potem malo krize med nama. Edino kar me ni morilo in da sem malo pozabila je bila služba, verjetno se smešno sliš samo samo tma sem malo pozabila in odklopila.
Tako da tale otroček v meni je bil tudi v živčni vojni in to kar precej. Razni živčni izpadi polno nekega joka, tako da upam da bo vse ok. Ti pa lahko kaj več povem čez kakšen teden ali 14 dni ko upam da se bomo že crkljali, ker zaenkrat še kar ni interesa da bi prišel ven.

Pa ne sekiraj se zaradi službe in drugih, važno da sta vidva zdrava in da je starejši otroček vredu vse ostalo se bo samo pošlihtalo. Služba je zadnja stvar zaradi katere se zdele obremenjuj. Tako ali tako boš eno leto doma in v tem času maš idelano priliko da zamenjaš službo če so tako nerazumljivi.

Živčke na pašo, globok vdihnit in bo. Pa čimbolj flegma v službi. Naredi kar je tvoja naloga vse ostalo pa spreglej in presliš.

Vse bo ok boš videla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2010 10:26:06   
Anonimen
Tejča so mi kr solzice prsle na oči.Ja no, hormoni me tud dajejo.Ma sej vem da se preveč obremenjujem zarad drugih ampak ne vem kako iz svoje koze da ne bi razmislala kaj si drugi mislijo.Itak da sta mi otroka na prvem mestu ampak v meni je pa zivčna vojna,kar trebuh mi zateguje od zivciranja.Sej mi vsi govorijo naj se ne sekiram in če se da naj sploh ne grem več v sluzbo in da naj si zrihtam bolnisko do konca.Ampak same veste kako je danes s komisijo in se mi enostavno ne da upadat se s tem,a mi bodo podalsal al ne.Pa tud govorit zdravnici kr neki mi je tud bedno.Če grem s sluzbo moram oddelat se priblizno en mesec potem bi pa mogla koristit dopust,če mi ga bodo seveda dali,če pa ne pa moram delat se do julija.Me mori ze to k vem da če bom prevečkrat sla na stranisče da me bodo ze postran gledal.

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2010 11:24:09   
Tejča05
Definitivno so tukaj tudi hormoni. Res, ne bi verjela če ne bi sama doživela in ko so mi govorili da so hormoni sem si mislila tile hormoni v nosečnosti ti lahko uničijo nadaljne življenje.
Jaz mojega partnerja videt nisem mogla, slišat kaj šele kaj drugega. In sem si rekla kako bomo šli naprej ko pa mi ni do njega tudi malo ne. No hvala bogu se je naval hormornov umiril proti koncu nosečnosti tako da ja iz moje strani vse ok.
Verjetno tudi pri tebi ni vse tako črno kakor vidiš ti in je bolje da odmisliš črne misli.
Če te prime na WC vsatni in pojdi pa ne glede ali imaš čidne poglede ali ne. V službo pridi, naredi svoje potem pa domov k starejšemu otroku in vn pa možgančke na pašo. Zamoti se s starejšim otrokom, vsaj vreme imaš zdaj ok si lahko veliko zunaj. Jaz z mojo starejšo nisem nikamor mogla ko je bila taka grozna zima, tko da je pr men še vreme prilival vse skupaj na depresijo.
Ampak vse se porihta nič bat, vrejemi, ker če se je meni z vsemi problemi ki sem jih imela tako in še v svoji glavi, se bo tudi tebi. Sploh pa ena služba. Sicer pa dva mesca ali malo več pa res nista nič v tvojem življenju, ki ga imaš pred sabo. Zdrži pa bo, še prehitro bo prišla porodniška user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2010 12:20:05   
Anonimen
Ja Tejca tud kar se moza tiče sem na istem kot ti.Včasih ga tud vidt ne morem in nonstop sva v sporu in komi čakam da rodim da se teli hormoni spravjo v red,ker drugač ne vem kam bo to pelal.

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2010 9:09:21   
ninicananica
Med nosečnostjo sem bila tudi jaz precej pod stresom, ogromno sem prejokala in se presekirala. O svojem problemu sem se pogovorila tudi z ginekologinjo, ker me je skrbelo, da bo vse skupaj slabo vplivalo na mojega otroka. Pa mi je rekla, naj se kar mirno zjokam, če se moram, da mi bo lažje. Rodila sem čudovito, zdravo punčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (30%)

(70%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!