Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 31.8.2004 20:09:27
|
|
|
|
*maja
|
Jaz bi ti namesto zimskega pajaca z nogicami raje priporočala zimsko vrečo, ki ima samo rokice. Je zelo praktična, otročka imaš zelo hitro oblečenega in slečenega in po mojem je tudi bolj toplo kot v klasičnem pajacu. Zimsko vrečo za voziček pa le kupi, jo boš kljub pajacu rabila... LP Maja :sloncek:
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 31.8.2004 20:38:02
|
|
|
|
niki5
|
Ker bom uporabljala košaro sem se nameravala izogniti zimski vreči, ob potrebi bi jo nadomestila s kakšno dekico. Pajacek imam pa še od prvega otroka, zato sem v dilemi ali jo kupim ali pa pač uporabim pajacek.. Ta, ki paše k vozičku se mi zdi kar draga.
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 31.8.2004 23:15:10
|
|
|
|
Nina Nana
|
Jaz sem si naredila vrečo iz termoflisa vmes pa polnilo. Na straneh sem dala zadrgo. Uporabljala sem jo že pri prvi :roza: in tudi sedaj jo bom. LP
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 1.9.2004 1:14:30
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem kupila eno zanimivo varianto...je v bistvu nosilna torba za dojenčka (zelo mehka in udobna), ki se spremeni v termo vrečo- pritrdi se pa tudi na/v voziček (lahko se da tudi v vozičkovo košaro). Kupila sem jo zraven Quinnyja, ni pa original Quinnyjeva, temveč od nekega nemškega podjetja Eichhorn (never heard before)- je pa res super in mi je bila mnogo bolj všeč, kot tiste original vreče za voziček (no, ne vem, kako je pri drugih vozičkih, ker sem gledala samo Quinnyje in Asahije..).
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 1.9.2004 9:22:30
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem tudi mnenja, da je ta vreča bolj praktična kot pajac. So me pa punce opozorile, da npr. v avtosedež oz. lupinico, pa otročka s to vrečo zelo težko napašeš in privežeš.Ampak glede na to, da imaš še pajac , kombiniraš in je ravno prav.
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 1.9.2004 13:30:18
|
|
|
|
Annny
|
Ja, tudi jaz imam vrečo in pajacek...mislim, da drugače tudi ne bo šlo(-:
|
|
|
|
zimski pajacek ali spalna vreča 2.9.2004 10:13:23
|
|
|
|
Pikca
|
Kakšne pajacke pa ste to nabavile, koliko debele - ali kot smučarski kombinezon ali zadoščajo malo tanjši? Jaz sem dobila enega tanjšega (bombaž+pliš, polnilo poliester), pa ne vem, če bo dovolj topel. Sicer imam voziček kombiniran z mehko prenosno torbo, ki se zapre z zadrgo, za v avto bo pa najbrž res premalo? Lp, Pikca
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?