Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 9:36:59
|
|
|
|
Pajaca
|
Po moje je fajn met oboje. Ker pajac je fajn, če greš ven v snegu, al pa na sprehod z vozičkom.... sam če pa greš nekam na obisk pol je pa smotan dajat gor celga pajaca, ti bunda dost bolj prav pride, al pa če greš sam peš do trgovine, pa je kar težko v pajacu hodit. Tko da pri nas bo najprej bunda, pol pa pajac po potrebi, al pa sam ene hlače za zraven. Bodijev pa tko velkih še ne nucamo.... nam je še 80 kakšna stvar čist prevelika, kje je še 92.....
|
|
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 9:39:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe tisa ma bodije št 80 že z unmu, tašoferskmu dekoltejam :) lp, lara
|
|
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 9:39:19
|
|
|
|
Timotej
|
Bodiji se dajo z št.92 še dobiti, tudi mi imamo večino teh od H&M , so mi ful kvalitetni. Kar se tiče pajaca, tudi jaz že razmišljam o njemu. Naša bo imela bundico (sem jo kupila že januarja na razprodaji), mormo ji kupiti še pajaca, pa bo.
|
|
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 9:43:31
|
|
|
|
smrka
|
Tle na našem koncu otroci vse do nekje 4 razreda nosijo zimske pajace (komplet hlace in bunda). Mislim da je to super.
|
|
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 11:11:23
|
|
|
|
JASNA D
|
Poceni in kvalitetne bodije do št 98 sem jaz kupila v Alladinu. En bodi stane 890 SIT, mogoče jih še imajo. Jaz sem z njimi zelo zadovoljna. Jasna
|
|
|
|
zimski pajac za 1,5 letnico? 16.8.2005 11:46:20
|
|
|
|
NEVA-1
|
Bodiji po 7 v kompletu se dobijo v Mothercare-ju, v Emporiumu v LJ. Samo se mi zdi, da JE 92 največja št.Stanejo pa od 6.000 do 7.000 SIT.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?