Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 8:10:35
|
|
|
|
jagoda
|
Adam je dobil komplet (isto št.92) (bundica in hlače) v H&M. Fuuul lušten. Olivno zelene barve... Cena: 12 čukov.
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 8:17:25
|
|
|
|
katarina j.
|
Meni se zdi kombinezon za take malčke bolša varianta, ker se valjajo po snegu, pa ti ni treba skrbet, da mu bo šlo kej mokrote zadaj pod bundo-v hlače. Vsaj moj razgrajaček je tak, da si je spomnil vse mogoče akrobacije na snegu. Dobro je kupiti takega, da ga nič ne moti-okoli vratu, pa med nogami-ga more kr probat! Pa nikakor naj nima spodaj pri gležnih tiste ozke elastike, ker pol non stop popravlaš tiste hlačnice, ki lezejo gor. Take so moje izkušnje! Cena? Boš morda prihranila še za 2 otroka?
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 8:32:57
|
|
|
|
piščanc
|
meni je boljša varianta hlače + bunda, ker to lahko dalj časa uporabljaš (ni ne preveliko, ne premajhno), no vsaj za eno sezono je :)
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 10:10:41
|
|
|
|
Mimi*
|
Jaz sem vsekakor za obe varjanti-kombinezon je itak obvezen za na sneg. Bundico(brez hlač) pa tudi mora imeti v rezervi,ko gre kombinezon v pranje. Pa še bunda mi je bolj praktična,ko gremo kam z avto(trgovina,obisk..),in samo bundo dol,da ni vroče,pa je!
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 12:02:56
|
|
|
|
polona2
|
Bundo imam že kupljeno, jaz za Hano potrebujem kombinezon ali zimski komplet izključno za valjanje po snegu.
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 2.11.2005 12:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Polona2, poglej še malo po športnih trgovinah, Hervis in Šport 2000. Včasih se najde kaj lepega.
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 3.11.2005 10:13:09
|
|
|
|
nat30
|
Bolj uporaben je komplet, ker lahko uporabljaš bundo posebej. Sploh, če otroka zjutraj pelješ v varstvo, gre hitreje... Je pa pametno poiskati visoke hlače, ne le do pasu. meni se zdijo povsem Ok kompleti (ali pa posamezno) od Venice, nekaj smo imeli tudi od Vulcano
|
|
|
|
RE: zimski kombinezon št.92ali komplet(bunda-... 3.11.2005 12:33:40
|
|
|
|
čebelica maja
|
Mi tudi navijamo za bundico in hlače posebej. Kupili smo ju v H&M-u za 12.000 sit oboje skupaj. Komaj čakam, da bo sneg, da se gremo valjat in snežake delat!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?