Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 10:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica (otrok se sigurno še ne bo sam obuval, tako ježki zato niso v prednosti ) Potem je vseeno.
|
|
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 10:48:03
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica Kakšne so vaše izkušnje? (otrok se sigurno še ne bo sam obuval, tako ježki zato niso v prednosti ) Mi kupujemo 95% z ježki, pa čeprav se otroka v tej starosti nista sama obuvala. Sem pa ju jaz ali moj mož. In vezalke se rade odvežejo. Torej sva imela midva več dela. In to, da je čevelj z vezalkami bolj "fiksen"....se mi ne zdi ravno, da je res.. Tudi ježek lahko fiksno pritrdiš, včasih celo bolje, kot vezalke.
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 10:59:09
|
|
|
|
facka
|
Pri tej starosti je res najboljš, da so ježki, samo bodi pozorna, recimo z Nike zadevami na ježke imam full slabe izkušnje, so se teniske skoz odpenjale.
|
|
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 11:00:41
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo do zdaj zimske škorenjčke tudi vedno imeli zgolj na ježka, pa ni bilo nikoli problema s sezuvanjem, odpenjanjem ipd.
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 11:07:22
|
|
|
|
žiža
|
Tudi jaz sem definitivno za ježke. Otrok se bo hitreje navadil sam obuvati, če bo lahko vse delo opravil sam. Pa če se vezalka odveže se vleče po tistih lužah in je vsa namočena. Po mojih izkušnjah imajo te gorateks škornji kar dobre in močne ježke.
|
|
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 11:11:57
|
|
|
|
pravljica
|
hvala vam zdaj pa lahko grem po njih
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 16:32:44
|
|
|
|
frutka_
|
Pravljica, Pika že ima zimske škorenjce? Sicer pa ja, na ježke je lažje!
|
|
|
|
RE: zimski škornji na ježka ali na vezalke? 11.10.2007 20:54:26
|
|
|
|
pravljica
|
frutka ne vem, bom pa šla seveda tudi tja pogledat...za tako ceno se splača it v tri trgovine
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?