Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 2.11.2005 21:48:07
|
|
|
|
frutka_
|
Pravljica, opet jaz! Če še nisi bila v Okaidu na Trgu svobode potem pojdi gledat tja za čeveljce.Ampak glede na to, da še je fantek mali potem ne rabi ravno čeveljcev ampak nekaj da mu bo toplo v nogice. Lani so imeli lepe debele, podložene škorenjce v H&M, morda še najdeš kaj v Mothercare. Po novem ima Modna hiša celo pritličje desno samo oddelek Mothercare, poleg Emporiuma. Jaz sem malemu običajno obula tiste navadne teniske H&M, preko pa je imel debele, kosmate, flis copatke, ki so imeli nedrsečo podlago. V vozičku je bil pokrit pa še prevleko je imel gor. Ko sem ga slekla za noter je še vedno imel teniske in je zgledal ql.
|
|
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 2.11.2005 21:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A imate v Mariboru ali okolici tudi kje trgovino Sonček? Tam jih imajo, ful fletne. Moj Tibor jih je seveda imel, zakaj jih ne bi še tvoj?
|
|
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 1:30:54
|
|
|
|
KODA
|
V Humanicu v lj.imajo tudi lepe čeveljčke.(city park).
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 1:34:52
|
|
|
|
KODA
|
Pol sem opazila,da si iz Štajerskega konca.Mislim,da imate tudi pri vas Humanic,ampak ne vem pa če je ista roba!?V Lj je kar velika izbira.
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 10:02:20
|
|
|
|
nat30
|
Poglej izdelke podjetja Copatek iz Nove Gorice. Imajo tudi spletno stran s kontaktnimi podatki in nekaj slikami. Na videz so kot čevlji, podplat pa je mehak - usnjen, podloženi. Mi smo bili z njimi zadovoljni. Pred leti sem jih našla v Alpini. Sedaj jih imajo v Cicibanu (BTC). Nekje sem videla, da si s Štajerskega konca - imajo jih tudi v trgovini Bučko v Velenju (nasproti hotela Paka)
|
|
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 15:02:27
|
|
|
|
pravljica
|
aha, frutka, danes grem v okaido...sem že bila, pa so bili škorenjčki samo za pupe, za fante samo usnjeni čeveljčki za modno hišo pa nisem vedla...bom šla pogledat, če bom glih tam :) v emporiumu ni blo nič splišni sončka tu ni, vsaj ne da bi jaz vedela humanic...hmm, vem da je nekje, samo kje že , ampak nisem si mislila, da imajo tudi takšne majhne nat, sem šla gledat na stran copatek...to je to ja...tisti z muco ampak velenje je predaleč...kje bi blo to v MB? pa cena?...7000 mi ni za dat (toliko so bili eni v zari, dobro da mi niso bli všeč ) bom kar po mailu tja vprašala, pol pa še tu gor sporočim...če katera ve za kaj podobnega, naj javi http://www.freetime-slovenija.tv/05/klub/moda/copatek/copatek.htm
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 15:11:22
|
|
|
|
Lana_s
|
Humanic je v Europarku, imajo pa tudi majhne čeveljčke, samo cene pa so zasoljene.
|
|
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 20:14:37
|
|
|
|
nat30
|
Ne vem povedati cene, vsekakor ugodno. Ne spoznam se na MB. V LJ jih imajo v Cicibanu -ta vem, da je tudi v MB.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?