Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ne copatki..."čeveljčki" - z muco, lahko škorenjčki, ampak za fantka...kje jih naj najdem? za pupe sem jih gledala v zari, za fantke pa nisem nikjer nič podobnega našla...kam naj še grem?
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 2.11.2005 21:48:07
frutka_
Pravljica, opet jaz!
Če še nisi bila v Okaidu na Trgu svobode potem pojdi gledat tja za čeveljce.Ampak glede na to, da še je fantek mali potem ne rabi ravno čeveljcev ampak nekaj da mu bo toplo v nogice. Lani so imeli lepe debele, podložene škorenjce v H&M, morda še najdeš kaj v Mothercare. Po novem ima Modna hiša celo pritličje desno samo oddelek Mothercare, poleg Emporiuma.
Jaz sem malemu običajno obula tiste navadne teniske H&M, preko pa je imel debele, kosmate, flis copatke, ki so imeli nedrsečo podlago. V vozičku je bil pokrit pa še prevleko je imel gor. Ko sem ga slekla za noter je še vedno imel teniske in je zgledal ql.
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 10:02:20
nat30
Poglej izdelke podjetja Copatek iz Nove Gorice. Imajo tudi spletno stran s kontaktnimi podatki in nekaj slikami. Na videz so kot čevlji, podplat pa je mehak - usnjen, podloženi. Mi smo bili z njimi zadovoljni. Pred leti sem jih našla v Alpini. Sedaj jih imajo v Cicibanu (BTC). Nekje sem videla, da si s Štajerskega konca - imajo jih tudi v trgovini Bučko v Velenju (nasproti hotela Paka)
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 3.11.2005 15:02:27
pravljica
aha, frutka, danes grem v okaido...sem že bila, pa so bili škorenjčki samo za pupe, za fante samo usnjeni čeveljčki za modno hišo pa nisem vedla...bom šla pogledat, če bom glih tam :) v emporiumu ni blo nič
splišni sončka tu ni, vsaj ne da bi jaz vedela
humanic...hmm, vem da je nekje, samo kje že , ampak nisem si mislila, da imajo tudi takšne majhne
nat, sem šla gledat na stran copatek...to je to ja...tisti z muco ampak velenje je predaleč...kje bi blo to v MB? pa cena?...7000 mi ni za dat (toliko so bili eni v zari, dobro da mi niso bli všeč ) bom kar po mailu tja vprašala, pol pa še tu gor sporočim...če katera ve za kaj podobnega, naj javi http://www.freetime-slovenija.tv/05/klub/moda/copatek/copatek.htm
RE: zimski čeveljčki za dojenčka 4.11.2005 15:14:05
pravljica
no, da poročam, če bo še katera iskala
v cicibanu (mb) nimajo nič takšnega (samo obične copatke za dojenčke in potem "prave" čeveljčke od št 16 dalje)...te iz "copatka" imajo v BC (v Cityju)...ene ful ful ful dobre škorenčke ima Pika v Cityju (iz ovčje kože in znotraj po celem iz muce, podplat z gumjastimi vsadki v obliki tačk, res nekaj posebnega in kvalitetne, ampak 9.000!!!)...v glaven, poleg teh "copatkovih" sem kupla še ene frajerske, ki so kao škorenjčki - mehki in topli (Sterntalerjevi) v Ma-mi...tam sem pa itak zapravla 10.000 sit od čuba