|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimske hlače
25.11.2010 13:10:29   
mini86
kupim po simboličmi ceni smučarske hlače..če se da ne modre ker mamo oranžno in rjavo bundico..
št.80

al pa če mate idejo kje bi loh kšne dobila..ene mamo že ene pa rabm za vrtec..

tenks

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimske hlače
25.11.2010 13:41:17   
kristinaj
smučarske hlače za vrtec???

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2010 13:45:17   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

ja pač te zimske hlače k ne premočjo za sneg..ne želim kombinezona pač pa želim hlače..še kej nejasno???

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2010 16:38:05   
peronija
Jaz imam ene 86, rdeče od H&M, če te zanima mi pošlji ZS

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2010 18:42:22   
mateyka

naša jih ma že zdaj gor, ker gre peš v vrtec. pa še skaka po vsem sranju, ki ga vidi in je bolje, da si da te umazane hlače dol preden gre v sobo..

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2010 19:13:50   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: peronija

Jaz imam ene 86, rdeče od H&M, če te zanima mi pošlji ZS

prevelike nam bodo..hvala vseeno

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2010 20:54:35   
Anonimen
Mene pa zanima kje ste našle kake fine hlače (velikost 92 ali 98) za punčke za razumno ceno ... recimo za cca. 30€ ali manj ... v Hoferju sem jih zamudila (oz. so jih razgrabili v 3h sekundah) ... a imajo v H&Mu že kaj nove zaloge, ker 1 teden nazaj je bila živa žalost ...

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2010 22:12:50   
Anonimen
Jaz sem jih našla v Takko-tu za 16,99. Sicer št.104. Treba it malo pogledat naokrog, imajo pa res kr ceno. Poglej še kak sport 2000 ali mega factory outlet. Mogoče tudi na bolhi kdo prodaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2010 23:39:09   
mateyka
termo hlače z zadrgo in gumbom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2010 7:22:09   
Anonimen
Ma problem je v tem, da sem lani kupila v Hoferju ful dobre smučarske hlače ... nepremočljive, pa spodaj dvojno stisnjene pa zgoraj je bil životec skoraj do podpajske  pa naramnice so imele ... res ful dobre in sem se čist prepričala v to, da jih bom letos tut kupila tam, tako da drugje niti gledala nisem ... samo so pa potem res šle v 3h sekundah user posted image  ... bom očitno res morala it malo naokrog pogledat ... duš ko se mi ne da user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2010 7:43:44   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mene pa zanima kje ste našle kake fine hlače (velikost 92 ali 98) za punčke za razumno ceno ... recimo za cca. 30€ ali manj ... v Hoferju sem jih zamudila (oz. so jih razgrabili v 3h sekundah) ... a imajo v H&Mu že kaj nove zaloge, ker 1 teden nazaj je bila živa žalost ...

Ojoj, a ti to resno?! V H&M se jih da še vedno dobit in mislim, da stanejo cca 25EUR. Meni osebno je sicer to veliko, saj se da smučarske hlače še ceneje dobit. Glede na to, da je tvoj badžet 30EUR, z nakipom res ne bi smela imeti problemov.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2010 8:00:57   
Anonimen
Ma ne ... itak da jih z veseljem kupim za manj kot 30€ ... to mejo sem samo postavila pač za to, ker to je res skrajna meja, ker vem da so tut precej dražje kot to.

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2010 8:14:08   
blemma
Tud jaz sem čakala na Hoferjeve, pa sem dobila ful prevelke. Potem sem ful iskala in končno našla samo hlače v Leclercu za 25 evrov, vzela sem sive, imajo pa še druge barve. Imajo pa tam številke po letih ne po cm. Probaj tam, mogoče boš imela srečo.

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2010 14:10:10   
kristinaj
aaaa.. zdej pa štekam.... torej do vrteca :=))

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2010 14:10:36   
kristinaj
v hoferju imajo včasih kakšno akcijo in so poceni ter dobre..

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2010 14:11:02   
mini86

aaaa.. zdej pa štekam.... torej do vrteca :=))

pa za takrat ko gredo vn

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2010 14:13:33   
mini86

v hoferju imajo včasih kakšno akcijo in so poceni ter dobre..

ja to akcijo sem letos zamudila..dvomim da bodo imeli še kakšnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2010 14:22:58   
pomar*ANČA*
jaz sem kupila hlače v kiku, ne premočijo, dam jih pa samo čez hlače in jih potem samo dol vrževa in šiba v vrtec. bile so pa okoli 5e in so mi super, za dež, plundro, pa tudi če je kobinizon že čisto moker jih dam gor, ga pač spodaj malce bolj napravim, saj so čisto tanke. sem jih pa še te dni videla v kiku

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2010 18:40:05   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*
jaz sem kupila hlače v kiku, ne premočijo, dam jih pa samo čez hlače in jih potem samo dol vrževa in šiba v vrtec. bile so pa okoli 5e in so mi super, za dež, plundro, pa tudi če je kobinizon že čisto moker jih dam gor, ga pač spodaj malce bolj napravim, saj so čisto tanke. sem jih pa še te dni videla v kiku

to so pa dežne hlače.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.11.2010 19:17:52   
jajula
u h&m sem bila danes in so imeli en sam kos, črne, št.2/3, pa okol 25e

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2010 19:22:51   
mini86
te za 25€ mam..bi še ene cenejše..

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?