|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča TRAXX Jaguar 4 lime
21.3.2007 15:40:22   
helenav
Pozdravljena

Dobila sem skoraj vse potrebno opremo za voziček TRAXX Jaguar 4 barva lime (zelena).

Ker sedaj prihaja nova kolekcija, se tega vozička in opreme ne da več dobit.

Potrebujem samo še zimsko vrečo,ki se jih ne da dobit v nobeni trgovini od Ariela po SLO.

Obračam se na vas punce, in me zanima če jo katera morda proda.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča TRAXX Jaguar 4 lime
21.3.2007 17:14:11   
sašaš
Jaz sem jo pred parimi meseci iskala pa je tudi nisem mogla nikjer dobit! user posted image  Zato sem kupila kar univerzalno Hauckovo. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 10:56:04   
Pink2
Živjo,
tudi jaz sem že dolgo nazaj iskala tole vrečo, pa je ni za dobiti ne v Slo, pa tudi po spletnih trgovinah v tujini je pošla. Jaz sem zato kupila Hauckovo v sivi barvi, ki ravno tako paše na voziček, vendar sem pa kasneje naročila trdo torbo za nošenje novorojenčka, ki se kasneje lahko uporabi tudi kot zimska vreča. Tako da sedaj ne potrebujem več vreče in ti jo lahko prodam, če želiš. Moram te pa opozoriti, da je sicer v sivi barvi, vendar malenkost svetlejša od vozička, ampak vseeno paše zraven.

lp

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 14:45:35   
Anonimen
vreča 

Debate o vozičkih

LP; Ribica

(odgovor članu Pink2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?