|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča
13.9.2007 18:45:17   
*Lana*
Rada bi kupila zimsko vrečo. kaj menite o tej: Vreča Footmuff Cabrio -Maxi Cosi ?

user posted image

Bi user posted image  dala vanjo in potem v voziček, se mi zdi ful praktično.

Kaj pravite?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča
13.9.2007 18:45:51   
*Lana*
Kako je velika, do kolkega mesca jo lahk uporabljam za user posted image ?

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 18:48:26   
metkica1
Jaz sem to vrečo kupila v BC, moram rečt da je zelo fajna, koliko je praktična in topla ti povem drugi mesec, ko rodim. Je pa ta vreča drugače namenjena za jajčko, pa tudi v voziček pomoje gre fajn. Ima zadrgo okrog in okrog kar se mi zdi tudi fajn.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 18:50:17   
metkica1
Ja uporabljaš jo lahko tako dolgo kot jajčko, je recimo kar velika. Za nas bo za to zimo čisto dovolj, ko rodima v oktobru, če se ne motim. Potem pa bo potrebna ona večja za voziček (drugo zimo).

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 18:53:04   
*Lana*
Metkica1, hvala.

Ja, obe sva oktoberki. Bom jo nabavla.

Katere so pa večje? Js imam voziček peg perego pramette, pa se mi zdi, da bo ful pasala not.

Bomo vildi user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 18:59:58   
metkica1
Ja ti bo pasala v vozek, vendar ta je samo za to zimo potem bo premala. Je pa malo bolj mišljena za jajčko, ker ima tudi luknje za pase. Kak ti naj razložim? V glavnem: Položiš jo v jajčko, in pase od jajčke potegneš čez luknje, nato položiš notri otročka in ga pripasaš, potem pa vrečo dol zapreš.
Če jo boš imela pa za vozek pa jo samo v vozek položiš in daš dojenčka not.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 19:11:53   
*Lana*
Ja, razumem. Mi bo za oboje prav prišlo, super.

Še malo, pa nas vse to čaka user posted image . Že komaj čakam.

Se bereva kaj na oktoberkah.

Lp

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 21:20:14   
meri
Tudi jaz sem imela to enako vrečo(sem lanska oktoberka),in mi je zelo prišla prav.Najprej v lupinici in pol še v vozičku.Nabavi,ne bo ti žal.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 22:33:31   
andrejaz
Jaz sem vrečo uporabljala pri obeh otrocih.

V lupinici je vreča uporabna kar prececej dolgo - tudi do 7 meseca ali 8 meseca,

V vozičku pa je tale vreča uporabna samo do kakega 4 meseca, ker je potem prekratka, ker se uporablja na ravni podlagiZadaj je namreč ta vreča narejena v obliki črke L, tako da se čisto prilega obliki lupinice.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 9:00:02   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem bila lani v isti dilemi, pa sem potem raje nabavila Quinnyevo. Je večja, pa še letos nam bo prišla prav. V lupinici pa ne razumem, zakaj potrebujete vrečo? V avtomobilu imate menda toplo? Pa tudi če potem lupinico pritrdiš na voziček, saj vendarle ne greš na sprehod z njo? Mogoče v kakšen trgovski center...tam pa zopet ni tolk mrzlo, da bi bil otrok v vreči. 

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 9:05:31   
Anonimen
Se strinjam z london_paris.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?