|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča ali mehka prenosna torba
4.11.2009 14:46:20   
tinkara 2
Pozdravljene, zanima me, če katera ve, kje bi lahko dobila mehko prenosno torbo za voziček ABC design ali pa kakšno toplo zimsko vrečo, ki bi bila dovolj velika za otroka do 6 mesecev. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča ali mehka prenosna torba
4.11.2009 16:45:56   
mayamaya
ne vem,če je to kar isčeš ampak BC ima neki v akciji:

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=143396

poglej!

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tinkara 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 16:52:57   
tinkara 2
Takšno iščem, ampak ta je premajhna user posted image , je dolga le 60 cm. Ali ima mogoče katera starejši model, so bile daljše namreč?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 20:35:58   
anitka7
http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=449&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=69&GetArticlesPage=3&isPageSwitch=true&ParentClassID=7

ni sicer od ABC design je pa ful u redu,mi jo imamo in smo ful zadovoljni,nismo nikol mel v košare v vozičku,samo tole pozimi. Pa mislim da bi to pasal v vsak voziček

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2009 7:52:08   
tinkara 2
V katerem vozičku ste jo pa imeli in kako dolgo (do katere starosti otroka)? Zanima me še dolžina in kako jo namestiš v voziček, če otrok že sedi in ga med nogami pripneš z varnostnim pasom. Namenjena je namreč za voziček buzz, v katerem otrok sedi.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2009 9:07:54   
anitka7
mi jo imamo v guinny freestayl,dolga je mal več kot meter,do luknje za glavo pa je cca 70 cm. Mi smo jo uporabljal še ko je bil otrok star že 14 mesecev.Ima pa zadaj luknje za pasove za pripet in verjetno bi se te luknje ujemale s tvojim vozičkom saj sta oba quinnya.

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 5.11.2009 9:09:53 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2009 10:23:54   
nokiamb
Tista ta prva torba iz Baby centra mislim da se tudi podaljša, oziroma pri glavi se odpre in natane vreča za noge. Mogoče bi bilo dobro da si jo greš pogledati...

Ta druga od Quinny pa je dovolj velika, mi jo imamo še letos in je otrok star leto in 2 meseca in je še prav. Fiksira pa se v voziček z varnostnimi pasovi, ima 5 lukenj tako da ostane na svojem mestu.

LP

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2009 20:05:12   
tinkara 2
Hvala, punce. Za tisto prenosno torbo sem klicala v BC, pa se menda ne da odpreti. Če se lahko vreča pritrdi v voziček, bo pa to super. Si jo bom šla pogledat. Hvala še enkrat.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?