Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zgrižena oblačila - JOJ!!! 20.12.2006 20:28:26
|
|
|
|
Nitka
|
Ojla, mene bo kar konec. Že nekajkrat se mi je zgodilo isto, zdaj pa rabim pomoč. Oprala sem en stroj cunj in jih obesila nad banjo. Ko sem danes hotela hčerki dat spalnega pajaca, me je skoraj kap. Po rokavih (levo in desno) so bile luknje, kot da bi jih nekaj zgrizlo, od majhnih luknjic do velikih tudi po dober cm. To se mi je že zgodilo pri mojih dveh trenerkah (tankih), pa sem mislila, da so prišle v bližino kletke morskega prašička, ki tudi rad grizlja cunje... samo ta pajac pa sigurno ni prišel niti v bližino kletke! Kaj mi grize cunje??? Sem pa opazila letalce... kot bi bli mokarji in pa male mravljice, nekdo mi je rekel, da so blokovske faraonke. Kako jih preženem??? LEPO PROSIM ZA POMOČ!!! Hvala
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?