Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
:zmeden2: Zdravo! Ta teden NEpričakujem M. Ampak sem tako nestrpna... Ali v teh dneh čakanja na M občutite kakšne spremembe, npr. v prsih, jajčnikih... A je znak nosečnosti lahko tudi omedlevica oziroma, da padeš v nezavest, kot se je zgodilo meni??? Ali pa si to le "domišljaš", da je lahko nosečnost???:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Prosim, pomagajte mi. Je namreč prvič zame. Pa tako si želim :duda: Hvala vam. :zmeden::zmeden::zmeden:
Moj prvi znak je bila omedlevica med telovadbo, to se mi ni se zgodilo nikoli prej. Nato so sledila bolca prsa in slabost zvecer, predvsem pa velika utrujenost.