Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zgodnje otrdevanje trebuščka.... 7.8.2005 17:20:26
|
|
|
|
šnucika
|
Čeprav sem to že omenila mojemu G in je rekel,da ni nič hudega,me pregledal in ugotovil,da je vse o.k. ...me zanima,če je še katera imela to težavo??:zmeden: Že od 16.tedna mi otrdeva buši,kakšne dneve pogosto,včasih manj.Sedaj sem v 22.tednu in včasih me kar zaskrbi.Največkrat mi buši otrdi ,ko ležim....zjutraj se zbudim s trdo žogico namesto trebuščka;)...ni boleče,mine po kakšnih 2o. sekundah.Včasih pa se mi to dogaja skozi ves dan...tudi po 10X in več..... Drugače pa je vse lepo in prav,moj mišek/ali miška živahno brca,počutje je dobro...... Upam,da je to res nedolžna zadeva..... pozdravček vsem...čeprav hladen in deževen:morje:
|
|
|
|
zgodnje otrdevanje trebuščka.... 7.8.2005 17:53:05
|
|
|
|
ameli
|
Jaz sem imela podobne težave. Dogajalo se mi je predvsem v službi, ko sem več ur skupaj sedela :( in po malici. Najhuje je bilo med 20. in 27. tednom . Težave sem imela tudi z mravljinci (predvsem pod modrcem:zmeden:). Odkar ne hodim več v službo so te težave čudežno izginile. Buši še odtrdi tu in tam, ampak mislim, da ni nič nevarnega.
|
|
|
|
zgodnje otrdevanje trebuščka.... 7.8.2005 21:40:19
|
|
|
|
Ninica
|
Meni so se te težave tudi začele dogajati nekje v 16. tednu in so se mi vse do konca nosečnosti. Res neprijetno. Vmes sem bila 2x v bolnici zaradi močnejšega otrdevanja. Celo nosečnost sem jedla spasmex, pila sem magnezol, od 30. tedna dalje pa sem še dobila obliže proti popadkom. Še vedno mi je trebuh otrdeval.Vsi so mislili, da bom rodila predčasno pa sem rodila 2 dni čez rok. Meni je moj ginekolog rekel, da se to maternica pripravlja na porod in telovadi, da to ene nosečnice občutijo bolj, nekatere pa manj. Raje pojdi h G, naj ti malo pretipa trebuh, da ne bi bil predolgo trd. LP
|
|
|
|
zgodnje otrdevanje trebuščka.... 7.8.2005 22:43:24
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Brez panike, to otrdevanje je normalno. Meni že od tretjega meseca otrdeva, parkrat na dan, po par minut- to je normalno :) LP :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?