Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zgodnja zanositev po CR 27.11.2009 13:43:51
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem tretjic zanosila 11 mesecev po 2 CR, pa se stanjsano maternico sem mela. Me je G bolj cuval, pa na bolnisko me je dal v drugi polovici nosecnosti, pa porod smo sprozili 3 tedne prej.
|
|
RE: zgodnja zanositev po CR 27.11.2009 14:34:42
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz sem zanosila 9m po CR, nosečnost je potekala normalno, nobene bolniške, nič. PDP imam čez slab mesec, po vsej verjetnosti kar elektivni CR. Ne, ne smatra se kot rizična.
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.11.2009 14:35:14 >
|
|
RE: zgodnja zanositev po CR 27.11.2009 15:28:08
|
|
|
|
PC Baby
|
Jst bi ful rada limprej še enkrat zanosila (mali ima 7m) ampak me G ves čas straši, da je zelo nevarno, da se maternica raztrga med nosečnostjo. Sej vem, da so to verjetno redke izjeme, ampak vseeno sem razdvojena. bi, ampak me je strah
|
|
|
|
RE: zgodnja zanositev po CR 27.11.2009 16:19:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
Mah ne vem, nevarnost rupture maternice je predvsem med porodom. Sama nosečnost ni problematična. Ta riziko se prepreči z elektivnim CR. Če si želiš čimprej zanosit, go for it!!! Pa srečno
|
|
RE: zgodnja zanositev po CR 27.11.2009 22:49:58
|
|
|
|
živa
|
Jaz se ne bi hecala. Saj če se zgodi, se pač zgodi, ampak načrtno se pa ne bi podala v nevarnost. Ne ogrožaš le sebe, ampak tudi svojega dojenčka, ker ni fino, če se mora prej rodit - pa še starejši otrok bi trpel, če bi se ti kaj zgodilo ... Jaz imam menda v redu maternico, so mi rekli v porodnišnici pri 2. CR, ampak so me tudi ošteli, ker imam manj kot dve leti razlike med otrokoma (zanosila sem eno leto po porodu, razlike je torej 21 mesecev). Moj nasvet: počakaj, da bo otrok star 1 leto, potem pa . Lp, živa
|
|
|
| Stran: [1] |
izbiraMeta 32Katero opcijo bi raje izbrale?partner vas zapusti zaradi druge ženske (
76%)
partner umre (
24%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!