Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 19:38:31
|
|
|
|
Kaštrun
|
Nekoč je neki mamici umrl sinček. Vsak večer predno je zaspala je jokala. In ko je zaspala je imela občutek, da ga vidi, kako prihaja k njej, vedno v eni in isti beli, mokri srajčki, vedno žalosten. Potem pa ga neke noči mamica vpraša: "Sine, zakaj vedno prideš v mokri srajčki in si vedno tako žalosten?" On pa ji odgovori: "Mamica, kako naj bom vesel? Vsak dan, ko se mi srajčka vsaj malo posuši, mi jo tvoje solze zmočijo. Kako naj bom vesel, ko pa sem v grobku vedno moker in me zebe?" In od takrat naprej mamica ni več jokala. Sinek se je še vedno vsak večer vračal k njej, le da se je tokrat smejal. In mamica je vedela, da mu je lepše.
|
|
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 20:41:45
|
|
|
|
ona
|
Lepo
|
|
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 21:09:10
|
|
|
|
sonchek
|
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 21:40:00
|
|
|
|
Katrin
|
Lepa zgodba, pa vseeno ...
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 21:45:57
|
|
|
|
til
|
Brez besed
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 21:54:12
|
|
|
|
fortuna
|
kako je lahko taka zgodba lepa? prosim vas. katera od vas nebi jokala vsak večer?
|
|
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 22:02:32
|
|
|
|
Marogica
|
Lepo. Da misliti, da se je kljub vsemu treba potolažiti in živeti dalje. Živeti tudi svoje življenje. Živeti življenje za brateca tega otročka... V glaven iti dalje. Pozabila pa mamica umrlega otročka nikoli ne bo. To je dejstvo. In to je poanta zgodbe. Vsaj jaz sem jo tako razumela. In to je lepo.
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 22:39:09
|
|
|
|
sjug
|
Ne moreš, da ne potočiš solze. Je pa ganljiva zgodbica in da misliti. Marogica, zakaj imaš pod čtro naslov picerije? Sem pomotoma kliknila gor in bila čisto presenečena.
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 4.12.2006 22:42:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjug Marogica, zakaj imaš pod čtro naslov picerije? Sem pomotoma kliknila gor in bila čisto presenečena. Ker pač sama sebi delam reklamo. Presenečena-zakaj? Ker ti je všeč ali ker ti ni?
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 5.12.2006 13:44:20
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 5.12.2006 17:14:49
|
|
|
|
Nikita***
|
Lepo, ampak tako nerealno. Še vedno skorajda ne mine dan, da ne bi za svojo Nikito. Pa bo v nedeljo minilo že eno leto od njene smrti.
|
|
RE: zgodba za vse mamice in tudi očke 6.12.2006 10:07:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Joj kako lepo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?