womanpolice
|
Zelo mi je žal, da morata to prestajati... Sama nisem imela nikoli splava, sva pa tudi na umetni oploditvi. Najprej sva bila v 3 postopkih v LJ in sva bila popolnoma razočarana nad LJ (ker so gledali sam rezultat mojga ; malo spermijev, in še ti slabi, mene pa ne... ko sem zamenjala G, se je ugotovilo, da imam pregrado v maternici in endometriozo - sm šla na operacijo). Po treh postopkih v Lj, sva šla v MB, in v 4. postopku sva PRVIČ V ŽIVLJENJU prišla do zamrznjenčka - nikoli prej ga imela... vstavili so mi 2 zarodka in ni uspelo, potem pa sva takoj pri naslednji M šla po zamrznjenčka in že skoraj vrgla puško v koruzo, ker je statistika zamrznjenčkov slabša kot svežih zarodkov. Rekla sva si "itak ne bo uspelo, če s svežimi ni nikoli, zakaj bi z zamrznjenim..." Full sva se bala, da ta edini zamrznjenček ne bo preživel odmrznitve. In jo je... In ta zamrznjenček nama je polepšal življenje, ko je 4.4.2011 privekala na svet. Vem o čem govoriš... ko vidiš noseče prijateljice, itd. Moje obe sestri sta bili istočasno noseči in še sestrična... Kako mi jih je bilo težko gledati, čeprav sem jim privoščila, seveda (in seveda, vse po naravni noseče). Za vse, ko sm zvedela, da so noseče, sem jokala... Ko mi je sestrična povedala, je tudi sama jokala, saj je vedela, kaj prestajava midva. Sedaj je noseča v drugo (je zvedela ko sm jst rodila najinga sončka) in tokrat mi ni povedala s solzami v očeh, ker sva midva že imela najin zaklad. V tistem obdobju je tudi bil pravi baby boom, kamorkoli sva šla z mojmu (al v Volčji Potok al kamorkoli...) polnoooooooooo nosečnic... tako mi je bilo hudo, včasih sem tudi zajokala,... in vedno se spraševala "zakaj pa midva ne moreva imeti nekaj tako samoumevnega"... in sedaj končnoooooooo imava. So bili časi, ko sem jst izgubila optimizem, ali pa moj in sva en drugega bodrila, da enkrat že bo, čeprav sva oba vsak pri sebi po tihem že obupavala... Bo, boš videla... ko boš najmanj pričakovala, bosta tudi vidva dobila VAJIN najlepši zaklad - VAJINEGA OTROKA! Veliko sreče in optimizma vama želim.
|