|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgodba
30.6.2011 17:43:02   
golobica82
Čutim žalost in željo po "izpovedi" zato si bom dal amalo duška... Upam, da ne zamerite....

Za nama je več let nepojasnene  neplodnosti, in 4 poskusi IVF/ICSI. Vsak pospopek je bil svojstven in čisto drugačen od drugega. Pri treh je bil rezultal -, pri zadnjem pa sva le ugledala tisti magični +. V petek, ko sem delala test, nisem mogla verjeti, mož tudi ne in sva zato naredila 4 teste. Vsi pozitivni. Prvi dan sploh nisva mogla verjeti in se nisva niti pogovarjal ao tem, ker sva si pač rekla, sej najbrž so se vsi testk zmotili. Torej sem v soboto (naslednji dan) naredila še enega - rezultat seveda pozitivnen. OBČUTKOV NE MOREM NAPISATI, KER JE BILO NEVERJETNO LEPO, SREČNA SVA BILA....  Najraje bi vsem povedala, pa si nisem upala.... Pa sva si govorila, vidiš nama je tudi uspelo, WAW....  
Ker pa pri nama pravljice očitno ne obstajajo .....    .....  .... po parih dneh sem dobila rjav izcedek, šla hitro v na pregled, ginekologinja mi je potrdila nosečnost inpokazala sliko GV in notri je bil plodek... BILO JE KOT V PRAVLJICI, a le za kratek čas... 12 ur po pregledu sem začel akrvaveti, šla n augrenco... povedali so mi, da sem splavila...
Čisto sem bila in sem še vedno na tleh...  NE vem kaj naj, zakaj se nama to dogaja.... A res ne bom mogla imeti otroka....  moje oči so cele dneve polne solz... Na obiske k prijateljem pa sloh ne moreva hoditi, ker so vse prijateljice noseče in vse stokajo, kako jih vse boli in kako jim slabo dela, nama pa se trže srce. Tista dva dneva, ko sem imela slabosti in se mi je vsa hrana upirala sta bila ena izmed lepših dneh mojega življenja, vedela sem, da mi vse to povzroča bitjece (ki še to ni bilo) pod mojim srcem in srečna SEM bila....
Kaj bo naprej... kdo ve.... Jaz žal ne....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgodba
30.6.2011 18:03:28   
Medea10
user posted image user posted image user posted image Upam, da vama, če se bosta še trudila, končno uspe dobit otročka, ki si ga tako zelo želita! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2011 19:04:07   
Pigy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako to življenje ni pravično user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da vama končno uspe. Veliko sreče, pa ne obupat.  

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2011 20:43:13   
larisa88
golobica82 vem, da je zelo hudo in življenje ni nikoli fer. Nikar ne obupajta, saj je še možnost, da vama uspe.
Poznam kar nekaj parov, ki so si strašno želeli otroka, pa so doživljali vrsto splavov, ko pa so obupali oz. se vdali v usodo se zagledali plusek. Le pogumno naprej vendar ti priporočam, da se malo manj sekiraš. Sej vem da je hudo, vendar stres tudi naredi svoje.
Tudi jaz držim pesti, da čimprej vidita + in dobita otročička

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2011 23:09:21   
glen
Tudi zate oz, za vaju bo posijalo sonce.
Moja zgodba,pa čeprav se nemore primerjati s tvojo ,pa vseeno.
Imava dva prečudovita otroka (7let,2leti).V prvo sem zanosila tako rekoč takoj,za drugega otroka pa sva se mučila 4 leta.Imela sem 4 splave,.....in ko sva vrgla puško v koruzo,sem zanosila.
Še ena malo vzpodbudna zgodba.
Prijateljica se je trudila zanositi 10 let(zgodaj sta začela).
Nekako jima je uspelo zanositi in donositi z umetno opoditvijo po ne vem kolikih poskusih.Nato je za tem zanosila naravno še dvakrat. In sedaj pri dobrih štiridesetih imajo tri sončke po cca.leto razlike.
Srečno

(odgovor članu larisa88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2011 20:17:40   
mateja_goljev
golobica82, moja zgodba je skoraj podobna tvoji.... nama je uspelo v 5 poskusu, bila presrečna 18tednov, nato pa.... splavila najprej fantka in nato sem morala še punčko.... ta teden bo minilo 4 mesece........bolečina pa ostaja on ostaja.....user posted image user posted image user posted image

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2011 20:32:29   
hektorina
Golobica...ne obupuj...prosim! Tudi sama sem bila v zelo podobni situaciji...zanosila po IVF-u (po 13 letih čakanja)...presrečna in tudi moja nosečnost se je končala s splavomuser posted image . Ampak sem danes že drugo leto in pol mama! Ko sem šla po zadnjega zamrznjenčka sem na predvečer vprašala prijateljico s solznimi očmi:"Mogoče mi pa ni usojeno postat mama?!" In mi je! Sem mama in tudi ti boš! Jaz pa bom v mislih s tabo! Ne poslušaj nasvetov o tem, da odmisli vse skupaj, da ne žaluj...NE! Bodi kar si, želja po otroku je večja od tebe. In JA, boš MAMA! Do takrat pa se posveti svojemu "bodočemu atiju" user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2011 22:56:18   
womanpolice
Zelo mi je žal, da morata to prestajati... Sama nisem imela nikoli splava, sva pa tudi na umetni oploditvi. Najprej sva bila v 3 postopkih v LJ in sva bila popolnoma razočarana nad LJ (ker so gledali sam rezultat mojga ; malo spermijev, in še ti slabi, mene pa ne... ko sem zamenjala G, se je ugotovilo, da imam pregrado v maternici in endometriozo - sm šla na operacijo). Po treh postopkih v Lj, sva šla v MB, in v 4. postopku sva PRVIČ V ŽIVLJENJU prišla do zamrznjenčka - nikoli prej ga imela... vstavili so mi 2 zarodka in ni uspelo, potem pa sva takoj pri naslednji M šla po zamrznjenčka in že skoraj vrgla puško v koruzo, ker je statistika zamrznjenčkov slabša kot svežih zarodkov. Rekla sva si "itak ne bo uspelo, če s svežimi ni nikoli, zakaj bi z zamrznjenim..." Full sva se bala, da ta edini zamrznjenček ne bo preživel odmrznitve. In jo je... In ta zamrznjenček nama je polepšal življenje, ko je 4.4.2011 privekala na svet.
Vem o čem govoriš... ko vidiš noseče prijateljice, itd. Moje obe sestri sta bili istočasno noseči in še sestrična... Kako mi jih je bilo težko gledati, čeprav sem jim privoščila, seveda (in seveda, vse po naravni noseče). Za vse, ko sm zvedela, da so noseče, sem jokala... Ko mi je sestrična povedala, je tudi sama jokala, saj je vedela, kaj prestajava midva. Sedaj je noseča v drugo (je zvedela ko sm jst rodila najinga sončka) in tokrat mi ni povedala s solzami v očeh, ker sva midva že imela najin zaklad. V tistem obdobju je tudi bil pravi baby boom, kamorkoli sva šla z mojmu (al v Volčji Potok al kamorkoli...) polnoooooooooo nosečnic... tako mi je bilo hudo, včasih sem tudi zajokala,... in vedno se spraševala "zakaj pa midva ne moreva imeti nekaj tako samoumevnega"... in sedaj končnoooooooo imava. So bili časi, ko sem jst izgubila optimizem, ali pa moj in sva en drugega bodrila, da enkrat že bo, čeprav sva oba vsak pri sebi po tihem že obupavala...
Bo, boš videla... ko boš najmanj pričakovala, bosta tudi vidva dobila VAJIN najlepši zaklad - VAJINEGA OTROKA! Veliko sreče in optimizma vama želim.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2011 20:49:21   
golobica82
hvala vsem za lepe in tople besede in žal mi je za vaše težke zgodbe...
upajmo na lepše čase!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2011 20:30:03   
Anonimen
pozdravljena golobica,

popolnoma te razumem,ker sem sama prestajala iste muke,ki jih opisuješ! sama sem leta preizkušala zanositi, pa mi ni uspelo! težave so bile pri meni, še večje pa pri možu,kar se je kasneje izkazalo! ko je bila debata,da bi šla na umetno oploditev, sploh ni želel o tem slišati! stvari so šle tako daleč,da sva se razšla! in vrgla leta skupnega življenja stran! zato mi verjemi,da imaš super moža,da gresta skupaj v umetno!
vmes se je še veliko dogajalo,velike ovire,ki sem jih morala prestati,da sem končno dobila svojega otroka v roke in sedaj je ves trud poplačan! in ko vidiš brezpogojno ljubezen v očeh otroka, je čas, ko si čakal nanj pozabljen!

zato ne pozabi, tvoj trud bo poplačan!

(odgovor članu golobica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2011 19:24:28   
Anonimen
sem to zgodbo že nekajkrat prebrala in se vsakič zjokala zraven user posted image
ne morem si pomagat, da nebi razmišljala o tem kako je ta svet nefer....tisti, ki si otroka res želijo in bi dali vse kar premorejo in si lahko sposodijo, da bi ga dobili, doživljajo take tragedije...pol maš pa tiste, ki otrok sploh nočejo, nevejo kaj bi z njimi, pa jim rata VEDNO čisto ponesreči...to tko ni fer...
samo js še vedno verjamem, da za vsakega obstaja sreča na tem svetu in da za vsakim dežjem posije sonce, ki naslika mavrico. držim pest, da bo kmalu tako tudi za vaju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?