Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 19:25:16
|
|
|
|
Aleksandrin
|
- Če ješ veliko nutele, bo sigurno punčka. - Če je trebuh bolj špikate oblike bo fantek
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 19:41:31
|
|
|
|
CatJa
|
Ne, meni ni nič nagajala zgaga, mali pa čupast ko roker.
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:05:11
|
|
|
|
bobek05
|
pojma nimam če je kaj na tem... jaz sem bila ob rojstvu brez lasa na glavi, moj mož jih je imel tudi bolj malo, Anej pa kar precej in take svetlo rjave... me je ZELO pekla zgaga še posebej na koncu (3. tromesečje) - mogoče pa je res
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:08:11
|
|
|
|
Marogica
|
Če bi verjela v vraže, bi imela naša dva lase najmanj do riti, sta pa bila "poraščena" čisto normalno.
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:10:18
|
|
|
|
SanjaS
|
Ni res. Preverjeno. Obakrat povsem različni znaki in povsem različen potek poroda in povsem različna otroka - edino po spolu sta dvojčici . No, pa še povsem enako sta bili veliki in težki (zeloooo!)....bi že kmalu spregledala to dejstvo. Ena ob rojstvu skor plešasta (kljub zgagi) in blond, druga črna in čupasta ( nič zgage)- danes je ta prva temnolaso-zeloooo gostolasa pojava, ta druga pa svetlolas piščanc.... Tko da ti zaradi zgage ni treba naročat frizerke v porodnišnico... LP. S.
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojo mamo je v nosečnosti zelo matrala zgaga.......potem pa sem prišla na svet jaz, ki sem prej shodila kot pa lase dobila!! No, imam pa zato zdaj goste, hehe. Mene je tudi dajala zgaga in mali je imel fuuuul dolge in goste črne kodre. Očitno zgaga nima nič s tem
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleksandrin - Če ješ veliko nutele, bo sigurno punčka. - Če je trebuh bolj špikate oblike bo fantek preverjeno za zgago in laske pa ni res - preverjeno
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:32:22
|
|
|
|
eva1
|
Mene ni nič zgaga matrala, pa je imel mali kr nekaj lask na bučki-ok ni bil ravno čupav, ampak tako nekaj sredenga! So mi pa vsi celo nosečnost govorili da bom imela , ker se nisem nič spremenila v obraz, imela sem lepo kožo, ni mi bilo slabo, nisem bruhala, sem imela dokaj špičat trebuh(sploh na koncu), nosila sem nisko...kaj vem, navsezadnej so vsi uganili, res je bil
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
...sem jedla veliiiiiiiiko Nutele, pa je fantek
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
...aja, mogoče pa je zato čokoladne polti
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 20:59:11
|
|
|
|
marty5
|
Če je to res, bom jaz metalca rodila, z lasmi do riti . Zgaga me zadnja 2 dni tako muči, da spati ne morem......Pa mislim, da niso krivi laski od , ampak kar mamine pretirane prežrtije čez praznike
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 21:00:44
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz imam pa punčko - brez Nutele pa obakrat me je ful pekla zgaga in sta bila oba ob rojstvu plešasta tokrat se mi ni nič posebej "luštalo", samo nenormalne količine svežega pomarančnega soka sem spila v prvi nosečosti pa sem težko preživela dan brez paradnižnikove juhe in sahar tortice sta bili nosečnosti brez primerjave, res ful različni prvič pri mi ni bilo nič slabo, sem pa bila ful mozoljasta drugič pri ful slabo, kar 2 meseca, koža pa brez mozoljčka
< Sporočilo je popravil jana73 -- 26.12.2005 21:08:42 >
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 21:02:50
|
|
|
|
marty5
|
Aja, ker se ostalega tiče zame drži: - nič slabo v - posteljica zadaj in nizko - lepa polt in lepi lasje .....kar naj bi vse napovedovalo in ga bomo kot kaže tudi dobili . Mi pa vseeno nooorooo paše nutella
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 21:19:26
|
|
|
|
Gina
|
3x ful pekla zgaga po polovici nos. - 3 otroci brez las , se pravi velja ravno obratno = ful zgaga = nič las v začetni nos. mi je bilo slabo samo pri deklici, pri nobenem od fantov pa ne pri obeh fantih sem imela rizične nosečnosti, pri deklici skoraj nobenih problemov pri obeh fantih sem se redila ko buhtelj, pri deklici skoraj nič vedno sem imela zelooo velik trebuh, vedno sem imela posteljico nizko - to je po moje odvisno od tvojih genov, ne pa od spola otroka. Če bi jaz imela še tri otroke, bi vedno imela trebuh že po 14. dneh nosečnosti - nikoli si več hlač nisem mogla zapeti v tem času, tako mi hormoni delajo, da napihnejo sluznico in odebelijo stene ali kaj, nekaj pač pripravijo za otroka
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 26.12.2005 21:29:24
|
|
|
|
BigWhale
|
Itak da je res! Zato, ker ce mu lasje rastejo, potem lezejo gor v zelodec in v poziralnik in to te zgecka! Zato potem pece zgaga! :P
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 27.12.2005 10:13:54
|
|
|
|
Katrin
|
Mene ni nič zgaga pekla, rodila pa se je s pravo frizuro (zelo lasata). Tusi meni ni bilo nič slabo, nič se nisem spremenila ... vsi so mi napovedovali fantka, dobili pa smo punčko!!!! lp
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 27.12.2005 11:46:54
|
|
|
|
petraz
|
Mene ni nič pekal zgaga, rodil se nama je pa sin z zelo, zelo veliko las.
|
|
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 28.12.2005 0:12:30
|
|
|
|
KODA
|
Naš tastarejši je bil skoraj čisto brez lask,samo puhek je imel,pa me je zgaga fajn pekla.
|
|
RE: zgaga in laski novoroječka - a je res? 28.12.2005 19:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
-pekla zgaga ko hudič - Gašperju šele zdaj (6.mesec) poganjajo laski -požrla (ampak res požrla!) Nutele neomejeno - imamo Gašperja -v obraz sem se spremenila - imamo Gašperja -nosila spredaj - imamo Gašperja Hmmm. Vsi miti BUSTED
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?