Anonimen
|
Pozdravljene, prosim povejte, če ima še katera takšno težavo in kako jo rešiti...jaz enostavno ne zmorem več :-( Moj partner, s katerim sva skupaj preko 10 let je zelo, zelo ljubosumen. Tako zelo, da vedno naredi celo štalo, in nočem več z njim hodit na okrog. Tako zelo je ljubosumen, da vidi stvari ki se niso zgodile, si sestavi zgodbo v glavi in si jo ponavlja in ponavlja, in me še skoraj prepriča, da mu še jaz verjamem. Kamorkoli grem ne delam nič slabega in nič grdega, rada se pohecam in spijem kakšen kozarček z prijateljicami in to je vse. Ven grem občasno z prijateljicami, parkrat na leto tudi z njim (zadnje leto sva šla 4x in vsakič se je končalo isto, ZMERJANJE, PRERIVANJE, GROŽNJE,...da o sramoti ki jo doživljam ob prijateljih in sorodnikih sploh ne govorim. Ne bom niti zgubljala besed o tem kako sem ponižana in žalostna zaradi njegovega obnašanja in to ob tem ko sem mu že vsa leta zvesta, hodim v službo in skrbim za najina dva otroka. Vedno je problem kakšen moški ki me pogleda, me ogovori, se me bežno dotakne (pač tako kot je v raznih klubih, diskotekah...). Nisem na Facebooku zaradi njega že 2 leti, ker ga je to tako hudičevo motilo da sem mu ustregla. Kar mi počne zdaj, pa je že na meji nenormalnega, in vsako leto je huje. Razmišljam naj razdrem družino zaradi tega, ali bo kdaj bolje? O kakšni pomoči psihoterapevta noče niti slišati, in ne vem če bom tako lahko živela do smrti. Ponavadi mu je kasneje žal in se opravičuje, ampak počasi se mi nabira in bojim se da bo prekipelo tudi meni. Vem pa da razhoda ne bi sprejel dobro, in dvomim če sem sploh sposobna it tako daleč?!!! Prosim za kakšen nasvet, kakšen kontakt psihoterapije,...karkoli.
|