Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zelo boleče prsne bradavice 9.11.2008 21:57:15
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Pozdravljene! Tokrat sem se prepričala, da si ne bom ustvarjala vseh možnih nosečniških znakov ki jih ni, in moram priznat, da sem presegla vsa svoja pričakovanja. A sem se tokrat znašala pred dejsnako oprijemljivo zadevo in sicer prsne pradavice me bolijo, tako kot še nikoli, (pred M me občasno bolijo, torej včasih precej, običajno par dni pred M, včasih pa popolnoma nič) Drugih znakov nimam popolnoma nobenih, sem sicer utrujena a to lahko pripišem marsičemu (stresu in naporu v službi). Prsi kot take me ne bolijo )so mehke, lahko bi rekla še bolj običajno kot ponavadi, a me brdavice fullllll bolijo, tudi ob zelo rahlem dotiku in te že več kot dober tedne dni. M pričakujem nekje do 15. 11. glede na moj nori cikel.... Mogoče katera kke izkušnje ali mnejen? hvala pozdravčke ana
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 9.11.2008 22:13:31
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ja, lej-to je eden izmed zanesljivih znakov nosečnosti. Ampak, dokler ne narediš testa (kolikor vem, obstaja tudi viola za zgodnje ugotavljanje) ne vemo. Kar pogumno!
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 9.11.2008 22:22:38
|
|
|
|
Athina
|
ANABOJAN - jst ti vsekakor držim pesti ... ne vem, ker še nisem bila ... je pa res, da se enkrat spomnim tega občutka - grooooooozna bolečina, niti ne vem, od česa je to bilo, ker meni se zdi, da sem takrat jemala kontracepcijske ... Ampak ja, v tvoji situaciji je vse mogoče ... Resnično upam, da je to to ...
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 0:04:23
|
|
|
|
soncek30
|
Ja naj ti povem,da se je moja nosečnost začela prav z temi znaki;boleče bradavice in nasploh prsa so videti povečana......Upam,da je pri tebi isto. Javi seveda kako in kaj,jaz in moj zakladek"NINA"ti držimo pesti!!!!
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 7:16:56
|
|
|
|
tihoupanje
|
Mene so bradavice noro bolele samo ob ovulaciji..... Pri meni je znak nosečnosti bil bolečina v prsih ob strani. Kakorkoli, nekaj se dogaja. Jaz pa navijam za
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 10:01:09
|
|
|
|
DannyS
|
Mene tudi bolijo že en teden, pa ne pričakujem tudi okoli 15.11., čeprav zame je to bil vedno znak da se bo prikazala , ker me pač vedno bolijo, še vedno upam, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 10:13:09
|
|
|
|
geolina
|
Mene so v dveh ciklih po jemanju KT vedno zelo bolele v času nekaj dni po O in do kakega tedna pred M. Tako so me bolele, da me je motila celo jopica, odeja ali pa brisača. Sedaj v zadnjem ciklu so me tudi bolele v tem času, ampak nekoliko manj, zato temu nisem posvečala večje pozornisti. Sedaj sem pa . Držim pesti za tebe.
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 12:54:28
|
|
|
|
ajam27
|
Pri meni so bile boleče bradavice eden izmed prvih pokazateljev nosečnosti.
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 10.11.2008 16:50:03
|
|
|
|
ANABOJAN
|
pupice moje hvala za odgovore test bom naredila v soboto, če je še ne bo, ker sem že tolko denaraj zmetala stran, predvsem pa moje nejevolje in razočaranj, da jih enostvno ne bom delala več,er potem jaz kar upam, tudi če so negativni in skratka mi je preveč hudo.... Počakam pa javim, v vsakem primeru sporočim in upam da je ne bo.... lp ana mam občutek da bi kar v nezavest padla od sreče če bi bla res poljubčke vsem.... ana
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 11.11.2008 7:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mene so prejšnji ciklus tud zelo bolele bradavice, tud tko da se jih dotaknit nisem smela ... in sem mislila, da mogoče pa je ratalo. pa ni bilo nič iz tega. ampak pri tebi pa upam, da bi ti test pokazal en velik .
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 11.11.2008 7:52:12
|
|
|
|
dreamhorse
|
Moje so pa bile trde in boleče, pa so bile znak za nosečnost,... ampak to takrat, ko bi morala dobit m... pred tem sem pa vedela po tem, ker sem čutila trd spodnji del trebuha. Javi, držim pesti.
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 11.11.2008 12:47:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja to so znaki nosečnosti in držim pesti, da ti je uspelo Mene so bolele bradavičke, ker sem imela zvišan Prolaktin, no to je pozdravljeno in je vse OK Srečno pa nam javi
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 11.11.2008 14:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mene so prsi šele v 2 mesecu začele bolet,v prvem sem pa že težko na sebe zvlekla kavbojke do konca nosečnosti oziroma skoraj do konca sem se zredila za 23 kg iz 36 številke na 44
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 13.11.2008 20:46:49
|
|
|
|
ANABOJAN
|
pupice; razočaranje kot vsak mesec znova.... se nisem mogla ureti skušnjavi da ne bi naredila testa.... itak negativen, kot vsak mesec, že celo leto in pol..... prw da se mi ne da več!!!! Skratka prejle sem se polulana na unega milerjevega viola.... pa čisti minus...., M še ni amapka najbrž bo pridrsala tam do nedelje (to bo 37 dan). tokrat si bom za novo leto zaželela kolkorkolko normlene cikluse (tja vsaj do 32 dni). A se me bo božiček usmilu?!? pozdravčke vse.... malo sem razkurjena, zato se opravičujem za sitnost .... poljubčke ana
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 14.11.2008 7:01:28
|
|
|
|
boob
|
ANABOJAN sam ne obupat, vem da ti je hudo. . je tudi meni vsaki mesec znova, pa marsi kateri tu gor. Kaj pa G pravi, a si bla še kej na pregledu?
|
|
|
|
RE: zelo boleče prsne bradavice 14.11.2008 18:11:16
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob hvala za podporo!!! danes je pršla!!!! No naj gre vsaj mimo, da začnem čimprej nov krog (danes sen dobila na 35 dni) no sesj nikoli ne vem ), sem pa imela spolne odnose tako 31, kot 1, in tudi prej in potem kar za moje pojme pomeni, da sem jih imela med ovulacijo... ne vem nisem več pametna. moj ma pregeld prvega decembra, kot par pa sva naročena takoj januarja. pri drobniču. Pol bomo vidli, ma sej veš kako se to vse vleče, mi bi pa ble nosečke takoj... razočanje itak ogromno!!!! se kej javim čez kak teden 14 dni. Sam povej mi kako si ti? objemček ana
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?