|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zeliščno olje 31-JUST
24.7.2006 9:15:18   
sabina9
Živjo!
Nekajkrat v nosečnosti sem uporabljala olje 31-od JUSTA.Sedaj sem malo pred porodom pa me je zajela panika, kaj pa če olja ne bi smela uporabljati?!!V 3 mesecu nosečnosti sem ga uporabljala za grgranje, ker me je bolelo grlo, drugače pa sem ga uporabljala za mazanje kože.(področje grla,...)
Ima mogoče katera kaj izkušenj s tem?
Hvala vam za pomoč.Lepo se imejte. Sabina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zeliščno olje 31-JUST
24.7.2006 9:32:21   
ZARA
Pomoje ni panike. Jst sem ga (ko sem bla noseča) ene 3x uporabila, pa ni blo nič narobe...men je drugače super!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu sabina9)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 17:08:38   
eva1
Jaz ga velikokrat uporabljam, sploh za masažo in kadar me začne boleti glava(kar me dokaj pogosto) se namažem z njim po sencah in vratu-včasih pomaga! Ne vem, zakaj bi škodil, sej ni nič tašnega notr!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 19:07:41   
piscancek
Tud js ga uporabljam, sicer grgrala ga nisem med nosečnostji, sem si pa masirala stopala, pa glavo. Men je zakon. Pa tud vsi ostali izdelki od Justa.
Js bom za našga malčka za kopanje uporabljala Deo intim, ker mi je svetovalka toplo priporočila, ker je zelo blag in naraven. Js ga pa zase uporablajm tako za umivanje intimnih predelov, kot za odstranjevanje make upa, ga ni boljšga.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?