Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zeleno blato pri dojenem otroku 5.10.2006 8:57:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Mislim, da ni panike. Nekateri pravijo, da je blato zeleno ob krčih ali pa ker spije preveč prednjega, vodenega mleka. Moja dva sta oba imela kdaj zeleno blato, pa nikoli krčev, redila sta se pa tudi super, oz. tamali se še , tako da mislim, da tudi ne spije preveč prednjega mleka (sploh ne vem, kaj naj bi bilo to "preveč" - pač ga je, kolikor ga je ). Bi rekla, da je bolj povezava s tem, kaj ti ješ. Kajetan je imel ravno prejšnji teden nekajkrat zelen kakec in če dobro pomislim, sem jedla ogromne količine zelene solate.
|
|
|
|
RE: zeleno blato pri dojenem otroku 5.10.2006 9:27:15
|
|
|
|
pikicaa
|
Naša ima tudi skoraj vedno zeleno blato. Pravijo, da je to zaradi krčkov in vetrov. Drugače pa zeleno postane tudi, če je že nekaj časa kar je bila nazadnje previta.
|
|
RE: zeleno blato pri dojenem otroku 5.10.2006 10:01:37
|
|
|
|
HuAnita
|
v moji knjigi o negi pa piše, da imajo zeleneo blato takrat, ko ima mati veliko mleka...
|
|
|
|
RE: zeleno blato pri dojenem otroku 5.10.2006 10:15:57
|
|
|
|
MarijaPo
|
moje izkusnje - zelen kakec je od: nerazvitega creva, viroze, prevec pojedenega zraka, cudne prehrane mame
|
|
|
|
RE: zeleno blato pri dojenem otroku 5.10.2006 10:42:05
|
|
|
|
puncica
|
Naš ga ima ko ga kej zvija al pa sem jaz kaj čudnega pojedla, baje pa je to normalno, tako da nič se sekirat
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?