Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 13:40:40
|
|
|
|
urška
|
plačuješ v trgovini in mislim, da ti tam potem ne zaračunajo provizije ali pa normalno na pošti ali banki, kjer po moje plačaš provizijo. ko si že pri trajnikih: če imaš dodatno zdravstveno zavarovanje preko trajnika boš lahko opazila nekaj podobnega; jaz zanj plačujem okoli 400 oz. 500 sit. in to je na leto......
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 13:50:52
|
|
|
|
Annny
|
Saj vidiš, da banke niso socialna ustanova, da bi nudile kake storitve zastonj
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 13:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška plačuješ v trgovini -PLAČAŠ NORMALNO NA BLAGAJNI ko si že pri trajnikih: če imaš dodatno zdravstveno zavarovanje preko trajnika boš lahko opazila nekaj podobnega; jaz zanj plačujem okoli 400 oz. 500 sit. in to je na leto......Povej mi ali je provizija posebej prikazana pri trajniku? Ker jaz imam prek Vzajemne in nisem zasledila še nobene provizije! Jaz sem pa vedno mislila, da se s trajniki da prišparat na proviziji
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 14:41:52
|
|
|
|
petraz
|
Pa saj to ni res!!! Kje vse še ne bodo zračunavali provizije. Sedaj bom pa res pogledala, če mi pri Vzajemni tudi trgajo še za provizijo. Hvala!!
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 15:06:53
|
|
|
|
puncica
|
Plačaš s kartico, kot kreditno kartico, potem pa enkrat na mesec dobiš na dom položnico, no vsaj pri nas je tako in potem plačaš al na banki al na pošti al pa prek linka. mi plačujemo prek linka in damo tako za provizijo 60 SIT, se mi zdi da se najbolj splača.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 15:57:14
|
|
|
|
taška30
|
Jaz imam tudi dopolnilno zdr. zavarovanje vsak mesec na trajniku, pa mi ne zaračunajo nobene provizije. Punčica, a potem praviš, da se da normalno plačat s položnico, ki jo 1x na mesec dobiš domov oz. kar preko klika? Sem prav razumela? Sicer moram pa itak mal poklicat na Mercator...
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 16:09:19
|
|
|
|
tascha
|
Jaz jo tudi imam, pa dobim domov položnico, ki jo potem plačam preko SKB - linka. Provizija je 50 SIT. Sem pa že opazla, da so trajniki dražji, prav tako, če plačač na pošti ali banki.
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 19:46:12
|
|
|
|
virea
|
Lahko pa plačaš tudi v določenih Mercatorjevih prodajalnah in plačaš samo znesek položnice, brez provizije. Tako jaz plačujem odkar imam Mercator pika kartico. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 20:32:35
|
|
|
|
Sonka
|
Čisto enostavno. Domov dobiš položnico, ki jo plačaš preko Klika - provizija, kot je rekla že Puncica pa je 60 SIT. Jaz delam tako.
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 19.12.2005 21:23:04
|
|
|
|
špelin@
|
Položnico plačam v Mercatorjevi trgovini - brez provizije
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 7:21:17
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Jaz imam tudi dopolnilno zdr. zavarovanje vsak mesec na trajniku, pa mi ne zaračunajo nobene provizije. Punčica, a potem praviš, da se da normalno plačat s položnico, ki jo 1x na mesec dobiš domov oz. kar preko klika? Sem prav razumela? Sicer moram pa itak mal poklicat na Mercator... Ja taška, odločiš se kdaj boš plačevala položnico al 8, al 18 al (še en datum je) in potem ti pošljejo lepo domov položnico s spiskom tvojih nakupov in položnico, to potem plačaš na banki al na pošti al prek interneta in to je to, pa noben nič ne trga, le provizijo, je dost bol ugodno kot trajniki, trajniki so en šit, ker povsod nekaj trgajo. Sicer pa moraš bit mal discipliniran za nakupe, da ne nakupuješ ful , potem pa te ko dobiš položnico kap zadane Pri nas čist ok funkcionira ta način imamo pa družinsko kartico, to pomen da imam jaz eno pa mož eno in potem lahko pike združima in tako, pa obe se obračunata na tej položnici, pa tud nakupe vidiš, da lahko preveriš če so kje narobe obračunal (če seveda račune shraniš), pa točno veš katera je tvoja in katera moževa kartica, ker moja ima npr št. 00, njegova pa 01, in potem veš kater več zapravlja Upam da boš zadovoljna, pri nas se super obnese in smo zadovoljni s tem načinom.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 7:27:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Še najbolj se splača s položnico plačat v Merkatorjevi trgovini ( skoraj vsaki), kjer ne plačaš NIČ provizije. Tako jaz delam.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 7:33:04
|
|
|
|
puncica
|
Ja mogoče res, čeprav midva si položnico razdelova tako gre polovica iz mojga računa polovica pa iz moževega in je volk sit in koza cela, res da je potem provizija skupaj 100 SIT ampak ok, isto delava z vrtcem, da se porazdeli.
< Sporočilo je popravil puncica -- 20.12.2005 7:34:25 >
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 9:43:33
|
|
|
|
arielca
|
Midva tudi Piko dobiva na položnici in plačujeva v Mercatorjevih trgovinah. Se mi zdi najbolj praktično, ker tako vsak dan letam v trgovino in potem spotoma opavim še to. Aja, pa res ni provizije...
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 10:05:28
|
|
|
|
tanikaa
|
imam samo en trajnik za slovenske novice. ker do zdaj nikoli nisem zasledila, da bi mi za trajnik zaračunali provizijo sem zdaj šla preverit na klik. meni niso zaračunali nobene provizije. le za plačilo preko klika plačam 60,00 sit. sodeelavec pa je prveril na abanki in on plačuje 35 sit za trajnik, ostala plačila preko interneta pa 60,00 sit. meni je to malo čudno. 500,00 sit?????? piko kartico pa plačujem v mercatorju in ni provizije.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 10:39:48
|
|
|
|
viv_
|
puncica - zakaj pa ne nakaže eden, pa potem on prenakaže denar tebi?
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 10:46:32
|
|
|
|
Maček Muri
|
Punce, mešate direktne bremenitve in trajnike. Pika kartica je ročni trajnik, normalno, da je provizija. Zavarovalnice, elektro, rtv... pa tako so pa direktne bremenitve in tukaj ni provizije.
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 11:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo imam na trajnik in ne plačujem nobene provizije.
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 11:59:30
|
|
|
|
puncica
|
Viv zarad tega, ker je v bistvu isto, no vsaj provizija je ista, ker on je na gorenjski jaz pa na abanki in potem tako prakticiramo, če ima on več na računu da on več, če pa jaz in on ful drugih stroškov dam pa jaz več.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 12:05:19
|
|
|
|
ur+sa
|
našedva mata tako, da se nakupi seštevajo, potem pa pač na določen dan, domov dobita položnico in plačata vse skupaj...
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 20.12.2005 12:17:37
|
|
|
|
tanikaa
|
taška30. samo eno vprašanje. ali nisi ti mogoče teh 700 sit zamenjala s provizijo, ki jo banka zaračuna za vodenje računa vsak mesec, ne glede na to, kakšne transakcije in/ali jih sploh imaš na računu? no, samo vprašam, da me ne bo katera napadla.
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 21.12.2005 12:27:21
|
|
|
|
taška30
|
Ne, tanikaa, žal ne. Je kar res, da je to provizija. V kliku točno piše 'provizija' zraven odtrgljaja za pika kartico. Vsak mesec isto. No, do julija je bilo 500 SIT, potem so podražili na 700 SIT. Je pa res tole kar pravi Maček muri, da je to ročni trajnik (to se še spomnim, ko sem si urejala ta trajnik). Matr jim, gremo na položnice! Res ne vem, kako tega nisem že prej opazila
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 21.12.2005 23:21:43
|
|
|
|
urška
|
Ja tkole je: ko sem se šla zavarovat, so mi povedal koliko znaša mesečna položnica. naka enkrat slučajno na izpisku ugotovim, da je trgan znesek za nekaj sto tolarjev višji, tako da predvidevam, da je to plačilo trajnika... bom pa jutri še enkrat preverila. je pa res, da je eno ročni eno pa avtomatski trajnik....ker simobilovega nič ne plačujem....
|
|
|
|
RE: zelena mercator pika kartica 22.12.2005 8:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšna pa je razlika med ročnim in avtomatskim?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?