Beckie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Samo en e-mail je bil, Beckie... in avgusta sem bila na dopustu. Celotna najina e-mail konverzacija je še vedno najbrž nekje v mojem G-mailu. Popolnega seznama tistih, s katerimi smo menjali magnetke, najbrž sploh nimam več, dopuščam pa možnost, da si bila ti tista, kateri nisem poslala (oz. sem očitno dejansko bila, glede na to, da si me izpostavila). Ko pridem domov, bom prav pogledala, za kaj konkretno je šlo (spomnim se namreč ne, saj je bilo to edinič, da sem kaj menjala na RR), potem pa bom, glede na to, da je posebej v ta namen odprta tema, še pripisala nicke tistih, od katerih jaz nisem dobila odgovora - torej od tistih, katerim sem jaz prva poslala, pa ni bilo odgovora, pa vse do tistih, ki so mi po nekaj prejetih oz. poslanih kuvertah samo obljubljali vračilo že poslanega. Skratka, Beckie - spomni me, za katere številke magnetkov je šlo, pa jih dobiš. Moj e-mail imaš, če pa želiš, lahko pa dobiš tudi celoten "koledar", saj mojega Mladiča že en lep čas ne zanima več. Aja, pa P.S. (ne zaradi mene osebno, temveč na splošno) - objava osebnih podatkov je kazniva in se večinoma preganja na zasebno tožbo. Mislim, da sta bila dva maila, saj imam shranjeno, moram pogledat. Ni šlo samo za magnetke...Jaz sem tebi poslala Shrekovega ostržka in 5 nalepk Lego iz Spara, zmenili sva se pa da ti meni pošlješ 15 novih znamk. Glede na to, da sva prej že menjali USPEŠNO (!), se mi je zdelo, da bi znala biti v tujini. Ampak malo čudno se mi je zdelo, da človek ne bi pogledal prejetih e-mailov. Tako da se opravičujem če sem te brez potrebe izpostavila oz. omenila v tej temi.
|