Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zdravstveno zavarovanje - nasvet 27.5.2010 14:26:08
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Letos bomo skozi celo poletje dopustovali v kampu na Lošinju- ker pa otoka sicer ne poznam, me zanima, ali je dovolj, da imam Evropsko kartico zavarovanja ali je bolje, da si uredimo še CORIS. Lani smo bili v Bolnici v Puli, ni bilo problemov, med tem, ko v kampu ambulanta ni imela koncesije in smo morali vse plačati- ZZZRS nismo zaprosili za povrnitev, ker je bilo preveč birokracije za premajhen znesek... leto poprej smo imeli CORIS in s povrnitvijo denarja ni bilo težav... ... torej morda kdo ve, ali so na Otoku Lošinju (gremo v Kamp Čikat) ambulante s koncesijo in kje...sem brskala po googlu, pa ne najdem pravih info- zadetki so več ali manj vsi za zdravilišče, mene pa zanima splošni zdravnik. Hvala.
|
|
RE: zdravstveno zavarovanje - nasvet 27.5.2010 16:25:38
|
|
|
|
naja17
|
Jaz bi, ne glede na ambulanto in koncesijo, vzela dodatno zavarovanje, ker če se pripeti kaj hujšega evropska kartica to ne krije.
|
|
|
|
RE: zdravstveno zavarovanje - nasvet 27.5.2010 19:39:03
|
|
|
|
anajmad
|
ali pa narediš družinsko turistično z vključenim dodatnim zdravstvenim zavarovanjem za tujino in je stvar rešena. Pa še več stvari hkrati imaš zavarovano. In mislim,da tudi ni takšna vsota.
|
|
RE: zdravstveno zavarovanje - nasvet 27.5.2010 23:09:43
|
|
|
|
blak
|
jaz sem šla kar v lošinjski zdravstveni dom. Sprejeli so me brez problema, plačala nič, imela pa sem le evropsko kartico
|
|
|
|
RE: zdravstveno zavarovanje - nasvet 28.5.2010 9:57:45
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Punce hvala. Vzeli bomo CORIS letno družinsko zavarovanje- pride cca 90€, pa lahko koristimo še pozimi in za prvega maja ... vseeno pa je manj komplikacij, če bo treba kako grlo ipd pokazat, da uredim kar na Evropsko zdravstveno kartico in mi ni treba nič plačevat in potem pošiljat računov, izvidov... blak hvala tudi tebi, ta informacija mi je v veliko pomoč.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
maxi cosi tobi vs. romer kingsirenettatest avtosedežev by uporabnice RR :)zelo zadovoljna z romer king (
29%)
nezadovoljna z romer king (
0%)
zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (
19%)
nezadovoljna z maxi cosi tobi (
1%)
imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (
46%)
imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (
5%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!