Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec 18.8.2010 19:50:45
|
|
|
|
srček2007
|
Mi smo samo pri zdravnici dobili potrdilo brez kakršnih lab. raziskav.
|
|
RE: zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec 18.8.2010 19:58:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček2007 Mi smo samo pri zdravnici dobili potrdilo brez kakršnih lab. raziskav. Mi tudi. Če pa misli zdravnica otroka prej pregledat, te pa itak naroči na pregled in pove, kaj in kako.
|
|
|
|
RE: zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec 18.8.2010 20:04:59
|
|
|
|
jajula
|
jst sm lih poklicala in so mi rekl da če je otrok zdrav sploh ni treba da hodi, da moram sama pridt iskat potrdilo
|
|
|
|
RE: zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec 18.8.2010 21:45:48
|
|
|
|
Alex01
|
Mi smo ga dobili pri pediatru, brez laboratorijskih preiskav. Ko sva imela sistematiko pri enem letu, sem rekla še za potrdilo.
|
|
|
|
RE: zdravstveno potrdilo ob vstopu v vrtec 18.8.2010 23:08:50
|
|
|
|
ribica.
|
Sploh mi ne rabite razlagat! Tudi za prvorojenko nismo rabili hodit na pregled, so nam kar dali potrdilo. Sedaj sem pa ta teden šla mimo zdravstvenega doma, pa sem mislila bom za vsak slučaj vprašala kako je s tem. Pa je naša pediatrinja na dopustu in ni blo žive duše. Potem sem od doma poklicala, pa mi je sestra povedala, v kateri zdr. dom naj grem, kjer dela nadomestni. In smotka mi ni mogla povedat da rabim cepilno knjižico, pa blato od otroka. Tako da sem danes hodila zastonj. Pa še v laboratorij morava it dat kri. Skratka, res čudno. Enkrat dajo na lepe oke, drugič pa generalko delajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?