|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravstvena kartica,preživnina
3.8.2007 21:37:16   
mamica25
Najprej vas lepo pozdravljam!Zanima me kdaj dobi otročiček zdravstveno kartico drug teden imamo prvi pregled pa še vedno nima zd.kartice?!Na koga naj se obrnem....?
Pa še eno vprašanje glede preživnine!
Na socialni so mi rekli da morem izpolniti obrazec in ga poslati na sodišče v lj!
A je kje na netu ta obrazec a morem poklicat na sodišče pa da mi ga pošljejo?user posted image
Če je katera imela izkušnje s sodiščam naj mi malo pove kako to poteka?!user posted image
Hvala vam za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravstvena kartica,preživnina
3.8.2007 21:43:41   
hrabra miška
Glede kartice,prvi pregled lahko naredi na kartico od tistega po katerem je zavarovan.(vsaj pri nas je tako) Glede obrazca ti pa žal ne znam svetovat.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 21:55:01   
beba76
Glede preživnine ti svetujem, da poiščeš kakega odvetnika (ali pa brezplačno pravno pomoč - pokličeš na sodišče) in ti bo on vse uredil. Ker če boš urejala sama in nista enotna, te lahko pošteno nategne. Jaz sem vse preko odvetnika rešila user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 7:21:01   
Eca
Glede zavarovanja in zdr. izkaznice je tako, da če otrok živi pri tebi, je najbolje, da je zavarovan po tebi, kar pomeni, da greš k svojemu delodajalcu (mislim da v računovodstvouser posted image ) in poveš, kaj bi rada. Potem delodajalec uredi  - dobiš potrdilo, ki velja do časa, ko ti pošljejo zdravstveno izkaznico za otroka. To pojdi takoj urejat, da dobiš vsaj začasno potrdilo. Zdravstveno izkaznico sicer dobiš po pošti, samo včasih traja....traja. Mi smo sedaj v drugo čakali več kot mesec dni na njo.

Lp, ECa

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2007 23:26:53   
baja*
Tri mesece lahko uporabljaš kartico od tistega, po katerem je zavarovan. Do takrat pa ti jo bodo že poslali po pošti.
Za preživnino pa ti ne znam svetovati.
lp:)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 13:30:15   
crci06
ja, na prvi pregled greš kar s svojo kartico (verjetno bo otrok po tebi zavarovan).
Tako so meni rekle, ko sem jih po telefonu spraševala, čeprav mene je poštar ujel na vratih, ko sem z vozičkom šla v ZD in je imel zame kartico user posted image

Glede preživnine tudi jaz nič ne vem, vem samo, da skušaj zaradi otroka čimveč ven potegnit, in ne rečt, jaz imam otroka tako rada, da mi je vse na svetu, midva imava drug drugega in imava dovolj....
Kr naj da!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 13:38:29   
F*S*M
če si bosta urejala preživnino sporazumno mi pošlji e naslov na zs in ti bom poslala osnutek dogovora

lp

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 16:15:29   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

Glede kartice,prvi pregled lahko naredi na kartico od tistega po katerem je zavarovan.( pri nas je tudi tako)

Drugače pa sem jaz domov dobila list na katerem so bili vsi njegovi podatki, tako da je bilo začasno, dokler nismo dobili kartice.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?