Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdravniško spričevalo v angleščini - kje ... 10.5.2006 13:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje pač slovensko spričevalo neseš k uradnemu prevajalcu, da ti ga prevede in ožigosa.
|
|
|
|
RE: zdravniško spričevalo v angleščini - kje ... 10.5.2006 16:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravniško spričevalo za potapljanje je potrebno narest tam kjer ga narediš tudi za izpit za avto - na medicini dela (se mi zdi). To je slovensko. Kako do angleškega pojma nimam. Zase ga sploh nisem rabila, je pa res da sem vse tečaje naredila pri slovenskih klubih. Kolega je delal tečaj na maldivih, pa ni nihče zahteval kakega spričevala le izjavo, da vse supaj dela na lastno odgovornost in izjavo o nekih boleznih, ki da jih nima. Enake izjave sem jaz podpisala ko sem sama delala tečaje. Drgač ti dam link in kar direkt vprašaj fante kaj in kako. Lista: prijavi se pa vpraši fante, kter ti bo že znal pomagat, so tud dohtarji vmes: http://www.norik-sub.si/F1.htm To pa je mejl kluba: norik@norik-sub.si Še namig - zakaj ne narediš tečaja v slo in se greš sam z izkaznico ven potapljat?
|
|
|
|
RE: zdravniško spričevalo v angleščini - kje ... 10.5.2006 20:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Na medicini dela sem bila za Bežigradom pri zdravnici, ki je delala te preglede tudi za tujce na delu v Slo; mogoče ti ga ona napiše. Ne vem več, kako je ime zdravstvenemu domu, najdeš ga pa na Parmovi, zadaj za Delovo stolpnico. Zdravnica je bila zelo prijazna dr. Barbara z 2 tudi že pozabljenima priimkoma.
|
|
|
|
RE: zdravniško spričevalo v angleščini - kje ... 10.5.2006 20:39:25
|
|
|
|
viv_
|
Na hrvaškem tudi ni bilo treba nobenega spričevala...
|
|
|
|
RE: zdravniško spričevalo v angleščini - kje ... 11.5.2006 9:11:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če še kaj rabiš piši na privat, bom z veseljem pomagala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?