|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravje in zanositev
16.9.2013 13:26:34   
BiserVal
Pozdravljene,

sem nova aktivna na forumu, čeprav ga veliko berem. Želimo si še enega člana, tretjega otroka, stara sem 38 let.

Pred zanositvijo sem najprej hotela pregledati, če je z mano vse v redu in potem iti v akcijo.

Žal se strarost že nekoliko pozna.

Moje zdravstveno stanje sledeče: ugotovljeno pomanjkanje vitamina D, povečan celotni horesterol, osteropenija na boku, mobilna ledvica.

Ostalo OK.

Ali ima katera izkušnje koliiko časa traja, da se te stvari uredijo oz. se splača kar iti v akcijo in z dodatki maksimalno vnašati pomanjkljivosti v telo.

Ker leta niso ravno mladostniška, bi res v kolikor se odločimo za tretjega otroka želela, da je tako za moje zdravje kot za zdravje otroka poskrbljeno.

Hvala za vaša mnenja:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravje in zanositev
17.9.2013 8:27:02   
ribica.
Po moje je bistveno da razmisliš s čim se prehranjuješ.
Pomanjkanje D vitamina....... se poleti mažeš s faktorji? D vitamin je zelo pomembenm in ljudje delajo ogromno napako ko se mažejo s kremami s faktorji, ki telesu onemogočajo da bi dobilo vitamin D! Repa, korenje, pesa in podobne gomoljnice so dar narave kar se tiče vitamina D, saj ga skladiščijo v svojem gomolju da mi lahko použijemo v mesecih ko sonca primanjkuje. Če jim imate slučajo na vrtu jih nikar ne populite prehitro, saj šele zdaj začenjajo skladiščit vitamine.

Skratka, malo pobrskaj po alternativah. To kar sem napisaa je samo drobec. Drugače pa je D vitamin, oziroma pomanjkanje le-tega tudi ključen faktor za osteoporozo.

(odgovor članu BiserVal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2013 9:21:58   
Anonimen
mardikso ima pomanjkanje vitamina D pa se sploh ne zaveda in potem se sprsšujejo zakaj so bolani.Ker večina misli,da je D samo za kosti,a tu je največja napaka. je za obrambni sistem,borbas proti raku.holesterolu itn.
Vitamin D ti lahk opredpiše zdravnik,v sosednjih državah pa ga lahko tudi kupiš.
Jaz ga jem že več let .

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2013 13:49:29   
SU
Mislim, da D vitamin lahko pridobiš oz. poboljšaš stanje kar hitro... pazi na prehrano.
Me pa zanima... ali si šla na pregled tudi pred 1. in 2. nosečnostjo... mogoče pa je takrat tudi kazalo na določena "pomanjkanja", težave... pa sploh nisi vedela. Če naredimo komplet pregled, bo itak nekaj pokazalo narobe...no, da nam kaj "manjka" user posted image ... če se počutiš ok in če omenjene reči niso kritične (ne vem kaj pomeni "mobilna ledvica"), mislim, da kar v akcijo...kot si napisala sama: niso več mladostniška leta in vsakega leta je škoda, če sta že odločena... Tudi sama sem v letih okrog tebe in delava na 3.bebici... pa glede na to, da se počutim ok tudi pomislila nisem, da bi šla na komplet pregled, ker tudi pred prvima dvema nisem šla... tko, da... itak upam, da je vse ok... ampak nič ne kaže, da ne bi bilo... (no, razen krčne žile, kar sem se pa že pozanimala...ampak to je takšna "vidna, čutna" težava)... Kot sem že napisala... le pogumno, če omenjeno ni "kritično"... Pa srečno.

(odgovor članu BiserVal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?