|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravilo za herpes
12.6.2006 10:45:34   
beki24
Ali katera/i ve katera zdravila lahko uporabiš za herpes (na ustnici) med nosečnostjouser posted image

lp, Beki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravilo za herpes
12.6.2006 10:48:12   
Anonimen
Virolax - sicer je za oči - ampak jedost boljši od Aclovirja. Oboje je na recept. Torej pejt do dohtarja on ti bo pa itak povedal al je al ni ok. Tuki na navodilih ne piše da nosečnice tega ne bi smele uporabljat.

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2006 10:51:43   
beki24
Hvala za hiter odgovoruser posted image
Ja ,sej to sem do danes uporabljala, pa sm šla k zdravnici, pa se ji ne sanja kaj bi lahko in kaj ne uporabljala!
Tko da sm mal v dilemiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 10:54:56   
Anonimen
vpraš v lekarni - bojo še najbl vedle ... upam user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2006 11:44:42   
Anonimen
Aclovir ni na recept, pomaga pa samo v začetni fazi. Najboljše, da greš v lekarno vprašat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2006 11:49:14   
G in T
ACICLOVIR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2006 12:17:54   
lelaval
Jaz uporabljam zeliščna olja za herpes. Tudi med nosečnostjo sem. In sicer od Justa - olje 31 ali pa od Krauteroil - 111. Oboje isto pomaga, le, da je slednje za polovico cenejše. Si začnem mazat že takoj, ko skeli. In si čimvečkrat na dan vtrem olje, tako, da se mi velikokrat herpes niti ne naredi. Če pa že imam mehurčke, pa si tudi čimvečkrat namažem in ze mi hitro izsušijo.
Upam, da se čimprej rešiš te nadloge.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2006 12:20:22   
Anonimen
Jaz sem se pa zdaj dvakrat, čim sem začutila, da bi se znal herpes naredit, namazala z ušesnim malsom. Pa je pomagalo, čist res. Morda se sliši malo bljak....ampak dela pa.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2006 22:57:06   
frrrr
drugače pa tut ognjičevo mazilo pomaga... ker ne vsebuje kakšnih hudih kemikalij, je v nosečnosti čist varno uporabljat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2006 7:04:30   
urška
sikapur je baje ful dobra stvar, drugače pa kakšne lekarne delajo same mazila. ful pomaga baje takšno na osnovi melise. to stvar si lahko narediš sama:

vzameš sveže liste od melise in jih sprešaš - tako da dobiš ven "eterično" olje. s tem se pol namažeš. in to ti v nosečnosti pomoje ne bi smelo škodit. je pa res, da to pomaga samo čisto na začetku, ko se herpes še dela.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2010 22:32:57   
BORUTUS
VIRU-MERZ - najboljši od vseh, ki sem jih preizkusil. V Slo mu je potekla registracija, a se ga dobi v vseh sosednih državah (včasih ga je po licenci izdeloval - polnil v tube - Farmakos Prizren)č

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2010 22:33:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Ali katera/i ve katera zdravila lahko uporabiš za herpes (na ustnici) med nosečnostjouser posted image

lp, Beki

Ušesno maslo.user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2010 22:37:28   
živa
Compeed in podobni obliži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2010 11:10:58   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: urška

sikapur je baje ful dobra stvar, drugače pa kakšne lekarne delajo same mazila.

Sama s tem nimam težava, ampak jih ima pa možek. Velikokrat je imel ogromen herpes, poanavdi se mu je še vse skupaj močno vnelo in absolutno je slabo odreagiral na vse domače pripomočke in je skoraj vedno dobil antibiotk.

Zadnjič pa sem kupila Sikapur, ker so mi ga svetovali v lekarni in ko se mu je začel delat herpes, ga je poskusil in mu je pomagal.
Herpes se mu je še vseeno naredil, ampak v obliki suhe krastice in ne rdeče bule kot jo je vedno imel. V glavnem, je bil z njim zelo zadovoljen.

Poskusi.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2010 17:45:23   
rogljicek
Poskusila 1001 mazilo, pomaga mi le Virolex, dobi se na recept.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?