Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdravila v zgodnji nosečnosti 7.2.2007 8:05:07
|
|
|
|
Marogica
|
Mislim, da bi bilo najbolje, če o tem povprašaš svojega ginekologa, ki ti bo podal strokovno mnenje. Me tukaj lahko ugibamo, ker ne vemo za kakšna zdravila gre in preprosto, ker smo laiki, kar pa mislim, da ni pametno. Najbolje se boš pomirila, če boš dobila strokovni odgovor.
|
|
RE: zdravila v zgodnji nosečnosti 7.2.2007 8:08:10
|
|
|
|
Mina1
|
Ni panike, je pa res, da v nosečnosti smeš vzeti le LEKADOL. Nič ne skrbi, vse bo v redu, četudi bi pojedla kombiniran prašek, aspirin ali kaj drugega. Lekadol je edino zdravilo (v kolikor zdravnik oz. G ne predpiše drugače), ki ga smeš v nosečnosti vzeti. Lepo nosečnost še naprej ti želim.
|
|
RE: zdravila v zgodnji nosečnosti 7.2.2007 14:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno si vzela ta Lekadol, to sem najdla na netu glede nosečnosti in tega Lekadola: http://www.lekarnar.com/Lek/Lekadol-plus-C-zrnca-za-peroralno-raztopino/ Po moje so mišljene čisto običajne tablete Lekadol, res pa je najbolje, da se nasploh tabletam čim bolj izogibaš. Tudi jaz sem bila že v šestem tednu prehlajena in čisto boga pa sem se pozdravila brez zdravil, ker sem imela zamašen nos sem si kupila neko solno raztopino, tudi kapljice za nos lahko uporabljaš ampak res v omejeni količini, najbolje zvečer, da lahko sploh spiš. Res pa je najbolje, da se o vsem posvetuješ z zdravnikom. Lep dan in lepo nosečnost ti želim! Janja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?