Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdr.komisija-razlog za podaljšanje?? 22.3.2010 13:24:00
|
|
|
|
marantz
|
Men jo je zaradi krvavitev v 12 tednu podaljševala celo nosečnost. Res pa je, da sem na delovnem mestu stala 8 ur in delala v laboratoriju tudi z nevarnimi snovmi. Zadnje čase komisija zahteva kopijo materinske knjižice, ker moraš dokazat da imaš pogostejše preglede kot nosečnice brez zdravstvenih težav Pa srečno.
|
|
|
|
RE: zdr.komisija-razlog za podaljšanje?? 22.3.2010 17:49:10
|
|
|
|
naja78
|
ja za krvavitev nič ne komplicerajo,rabiš pa kopijo mat.knjižice,plus vsakič ko greš do G,ti mora napisat da si bila tam na kontroli in kaj opaža,da priporoča bolniško,.......in to vsakič znova skopiraš.moraš pa iti do G preden ti recimo napišejo konec podaljšanja komisije.par dni prej,da lahko še urediš.
|
|
|
|
RE: zdr.komisija-razlog za podaljšanje?? 22.3.2010 17:57:57
|
|
|
|
tintin
|
za krvavitev ponavadi ja. Meni so dvakrat zavrnili 4 urno bolniško zaradi išiasa in mrtvenja rok, ko sem pa šla k ortopedu, ki je napisal, da moram bit do konca na bolniški so mi odobrili polno bolniško.
|
|
|
|
RE: zdr.komisija-razlog za podaljšanje?? 23.3.2010 7:29:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Jaz nikoli ne rabim fotokopirat materinske ampak mi G da zdravniško potrdilo in mam tudi na 3 tedne kontrole pri njej in isti dan osebnega zdravnika za podaljšanje bolniške. jaz nimam krvavitev imam grozne krče, sem bila tudi hospitalizirana zaradi tega pa mi podaljšajo. sem pa že prvo nosečnost mela rizično zaradi krvavitev tako da verjetno kaj vpliva. sej pri nosečnicah ne komplicirajo tak ozelo ker smo pač v takem stanju sploh če imaš težko delovno mestu ali pod stresom ali stoječo...brez skrbi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?