Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:11:34
|
|
|
|
Volga
|
Jaz sem tudi, tako ali drugače. Smo enkrat prišle frende v gostilno, pa so rekli mladeniči na vhodu: O, oldtimerke prihajajo No, saj potem, ko smo prišle še enkrat ob treh zjutraj, pa fantičkov ni bilo več.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ena... Sva se ze kar olala let nazaj s tamalo sankali,pa mi je spodrsnilo,pa izjavi en mulcek:glej tastaro k je padla! Sem hotla kar na tleh ostat.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je zdaj to,najprej odpres temo,potem pa zmaglis .
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:37:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj je zdaj to,najprej odpres temo,potem pa zmaglis . Ja, to se večkrat zgodi, nimaš kaj. Moje tipkarske napake nocoj je treba vzeti v zakup, ker sem se prej tako na konzervo urezala, da sem vse zvezde videla. Prosim.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj je zdaj to,najprej odpres temo,potem pa zmaglis . Ja, to se večkrat zgodi, nimaš kaj. Moje tipkarske napake nocoj je treba vzeti v zakup, ker sem se prej tako na konzervo urezala, da sem vse zvezde videla. Prosim. Ojoj.Jaz sem se enkrat v kozarec(za vlaganje),je tako kri tekla...se mi se zdaj pozna. Volga,a je bla piksna od gob?Si mi hecna s temi gobami,ker tam kjer imajo moji starsi kao vikend,je tudi vsako leto ful gobarjev,pa kadar pridem,samo o gobah.Saj jih je fino nabirat,ce znas,jaz jih ne,ponavadi se zalutam,tako da moram imet vedno spremstvo,da sploh znam nazaj .
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:45:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ojoj.Jaz sem se enkrat v kozarec(za vlaganje),je tako kri tekla...se mi se zdaj pozna. Volga,a je bla piksna od gob?Si mi hecna s temi gobami,ker tam kjer imajo moji starsi kao vikend,je tudi vsako leto ful gobarjev,pa kadar pridem,samo o gobah.Saj jih je fino nabirat,ce znas,jaz jih ne,ponavadi se zalutam,tako da moram imet vedno spremstvo,da sploh znam nazaj . Ne, piksna Rio mare. Gobic sem pa danes nabrala skor polno košarco. Lepo, pa tako lepi so bili, mmmmmmmmmmmmmm...z a jutri za gobovo juhco, ostalo sem pa že oddala.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:46:15
|
|
|
|
SANDY
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a sm že?? jest mislm da sm, sam čveka ne smejo brisat, k poj vse zvezdice zgubim po moje da si ti misla, kar se članstva na RR tiče ane...si dobila ta peto zvezdico. ..glede let pa nič nam rekla
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:50:59
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj je zdaj to,najprej odpres temo,potem pa zmaglis . sok flaširam, pa tečne otroke prenašam
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANDY IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a sm že?? jest mislm da sm, sam čveka ne smejo brisat, k poj vse zvezdice zgubim po moje da si ti misla, kar se članstva na RR tiče ane...si dobila ta peto zvezdico. ..glede let pa nič nam rekla Glede zvezdic pa mene caka se par svetlobnih let,da pridem...kam ze?
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:58:25
|
|
|
|
Šarki
|
men jo tud zdej ne kaže več
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 19:59:36
|
|
|
|
Šarki
|
u glavnem mama s cajno
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:01:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi u glavnem mama s cajno Ne, zdaj sem bolj una, s pirom pa s čipsom.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi u glavnem mama s cajno Ne, zdaj sem bolj una, s pirom pa s čipsom. Jest bi tudi cips,unga vasega v prozorni vrecki...samo kile...Nagradno vprasanje;kako se cez noc znebis 10kg?
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:19:02
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi u glavnem mama s cajno Ne, zdaj sem bolj una, s pirom pa s čipsom. Jest bi tudi cips,unga vasega v prozorni vrecki...samo kile...Nagradno vprasanje;kako se cez noc znebis 10kg? no kako??
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj kako? Nagrada za vas ce mi zrihtate resitev.
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:52:47
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj kako? Nagrada za vas ce mi zrihtate resitev. jest sm misnla da je fora v smislu: vrečko čipsa daš iz rok
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 20:59:50
|
|
|
|
mižek
|
no če ima kera recet se še jaz priporočam, za kake 3-5kg majn
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 21:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Francozinja ima pod levo roko moža, pod desno ljubimca, na glavi pa Diorjev klobuk. Slovenka ima v levi roki dva mulca, v desni Mercatorjevo vrečko, čez glavo pa - dedca! Sicer pa dober vic .
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 21:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanchi u glavnem mama s cajno Ne, zdaj sem bolj una, s pirom pa s čipsom. U, jaz bi tudi tole. Ceprav sem danes ze dobilo dozo McDoja .
|
|
|
|
RE: zdej sm pa že veteranka 10.10.2008 21:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
a maš to?? dva v enem?? A to obstaja? Svasta
|
|
|
| Stran: [1] |
Gosta hranaMichonne RRKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem (
5%)
Med 4. - 6. mesecem (
70%)
Po 6. mesecih (
24%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!