Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 11:46:00
|
|
|
|
spelci22
|
Drage moje punce! Ker sem bila zelo nestrpna glede zanositve in to sem si kupila v lekarni kasete, ki kažejo ovulacijo. In da vam povem svoje ugotovitve... začela sem z 9 dnem, ker sem predvidevala da jo pač imam prej in rezultati so bili sledeči: 9.dan - 10.dan - 11. dan - 12. dan - 13. dan je pa že bla črtica močnejša od kontrolne- sploh ni prišlo do izenačenja.... In na 13. dan ko naj bi imela O sma seveda pridno ampak naslednja ugotovitev me je pa presenetila....O ne čutim, tako da resnično nisem vedela ali jih sploh imam, ampak ko sma moj dragi sploh ni mogel prodreti vame, ker me je vse tako bolelo da znoriš- predstavljajte kot bi še enkrat zgubila nedolžnost. Občutek je bil podoben kot da bi bila neka stena on bi pa hotel prodreti skozi njo....in sem se takoj spomnila, da to se mi je že zgodilo, ampak sva odnehala, ker so bile bolečine neznosne...včeraj sem pa potrpela, ker mislim, da drugače nama tako ne bo uspelo... zanima me ali ima katera podobne izkušnje...kajti to mi je zelo čudno....če ne bi ugotovila da imam včeraj ovulacijo 100% ne bi ker enostavno preveč boli... hvala vam punce moje...upam, da nisem preveč sitna LP Špelči
|
|
|
|
RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 12:04:00
|
|
|
|
Bojana82
|
Špelči, tudi mene pri spolnih odnosih boli, takrat ko se bliža O oz. ko je O.....in tudi jaz sem ta mesec prvič preizkusila te ovulacijske trakove ter ugotovila, da me je že dva dni pred O pri odnosu malo bolelo ( no ni pa bilo zelo hudo )! Tko, da bom od sedaj naprej vedno vedela kdaj se bliža O ....
|
|
|
|
RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 12:26:45
|
|
|
|
spelci22
|
no sva že dve....samo res si nisem tega predstavljala....no,torej nisem edina, ki ima takšne bolečine ob O oz. ob O.... zdaj sem vsaj pomirjena ko vem da jo imam... ali mogoče katera ve kako je kaj z vnetjem-ali vpliva na zanositev itd... hvala punce poljubček
|
|
|
|
RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 13:17:51
|
|
|
|
ursa30
|
vnetje ne vpliva na zanositev.
|
|
|
|
RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 17:06:33
|
|
|
|
sensi
|
Živijo spelci Kakšno vnetje pa imaš v mislih (nožnice,jajčnikov,mehurja)? Ne vem glih,če bo čisto držalo,da vnetje ne vpliva na težave z zanositvijo ali bolečine med sp.odnosom.Vsaj jaz imam stem slabe iskušnje,pa tudi zdravnik me je najprej vprašal,če sem prebolela kakšno vnetje?
|
|
RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo 13.2.2009 21:34:11
|
|
|
|
spelci22
|
sensi zunanje vnetje imam-ker sem se brila z britvico od dragega pač smotana....vse me srbi pa čist suho mam drugač pa ni panike- še vedno lahko js upam, da nama je ratalo napravit magari 10 sam da bi blo....res sem že neučakana.... vam poročam.... p.s. v koliko dneh naj bi se vedelo ali sem če sem imala včeraj in danes O?! lp Špelči
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.