|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo
13.2.2009 11:46:00   
spelci22
Drage moje punce!
Ker sem bila zelo nestrpna glede zanositve in to sem si kupila v lekarni kasete, ki kažejo ovulacijo. In da vam povem svoje ugotovitve...
začela sem z 9 dnem, ker sem predvidevala da jo pač imam prej in rezultati so bili sledeči:
9.dan -
10.dan -
11. dan -
12. dan -
13. dan je pa že bla črtica močnejša od kontrolne- sploh ni prišlo do izenačenja....

In na 13. dan ko naj bi imela O sma seveda pridnouser posted image ampak naslednja ugotovitev me je pa presenetila....O ne čutim, tako da resnično nisem vedela ali jih sploh imam, ampak ko smauser posted image moj dragi sploh ni mogel prodreti vame, ker me je vse tako bolelo da znoriš- predstavljajte kot bi še enkrat zgubila nedolžnost.
Občutek je bil podoben kot da bi bila neka stena on bi pa hotel prodreti skozi njo....in sem se takoj spomnila, da to se mi je že zgodilo, ampak sva odnehala, ker so bile bolečine neznosne...včeraj sem pa potrpela, ker mislim, da drugače nama tako ne bo uspelo...

zanima me ali ima katera podobne izkušnje...kajti to mi je zelo čudno....če ne bi ugotovila da imam včeraj ovulacijo 100% ne bi user posted image ker enostavno preveč boli...

hvala vam punce moje...upam, da nisem preveč sitna

LP Špelči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdaj vem kako in kaj je z ovulacijo
13.2.2009 12:04:00   
Bojana82
Špelči, tudi mene pri spolnih odnosih boli, takrat ko se bliža O oz. ko je O.....in tudi jaz sem ta mesec prvič preizkusila te ovulacijske trakove ter ugotovila, da me je že dva dni pred O pri odnosu malo bolelo ( no ni pa bilo zelo hudo )!

Tko, da bom od sedaj naprej vedno vedela kdaj se bliža Ouser posted image .... 

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2009 12:26:45   
spelci22
no sva že dve....samo res si nisem tega predstavljala....no,torej nisem edina, ki ima takšne bolečine ob O oz. user posted image ob O....
zdaj sem vsaj pomirjena ko vem da jo imam...user posted image

ali mogoče katera ve kako je kaj z vnetjem-ali vpliva na zanositev itd...

hvala punce poljubček

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2009 13:17:51   
ursa30
vnetje ne vpliva na zanositev.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2009 17:06:33   
sensi
Živijo spelci
Kakšno vnetje pa imaš v mislih (nožnice,jajčnikov,mehurja)?
Ne vem glih,če bo čisto držalo,da vnetje ne vpliva na težave z zanositvijo ali bolečine med sp.odnosom.Vsaj jaz imam stem slabe iskušnje,pa tudi zdravnik me je najprej vprašal,če sem prebolela kakšno vnetje? 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2009 21:34:11   
spelci22
sensi zunanje vnetje imam-ker sem se brila z britvico od dragegauser posted image pač smotana....vse me srbi pa čist suho mam drugač pa ni  panike-user posted image še vedno lahkouser posted image
js upam, da nama je ratalo napravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image magari 10user posted image sam da bi blo....res sem že neučakana....

vam poročam....
p.s.  v  koliko dneh naj bi se vedelo ali semuser posted image če sem imala včeraj in danes O?!

lp Špelči

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2009 21:49:36   
anajan
en dan pred predvideno menstruacijo.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.