Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 7:50:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vem, da so imeli v KIK-u nekaj casa nazaj.
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 7:51:56
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* vem, da so imeli v KIK-u nekaj casa nazaj. A res? Katere #kose# pa? Se mogoče spomniš? lp
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 7:54:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pajkice, trenerke, majčke. pa mislim, da so bli uhancki tudi. pa ful lustkano. pri pajkicah je bil na gleznju tak svetleci zajcek.
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 8:07:07
|
|
|
|
petruska
|
Verjetno se da tudi v sex shopih kaj takega dobit!
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 8:41:07
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, kik je mel res en cajt nazaj same "playboyeve" stvari, spodnje perilo, še na trenirkah Mogoče greš res tja malo pogledat. Drugače pa, ja, sex shopi skoraj zagotovo
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 8:46:02
|
|
|
|
mišk
|
Če maš postavo si nadeni nekaj v stilu Bridget Jones v prvem filmu!
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 8:51:07
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Če maš postavo si nadeni nekaj v stilu Bridget Jones v prvem filmu! Raje ne, verjemi . Sem mislila bolj na kakšne playboy ušeska. Ti so mi res cute. A žal nimam pojma, kje to dobit. lp
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 10:34:29
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tud najprej pomisla na ušeska. Po moje jih boš dobila v kakšnem sex shopu.
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 10:52:11
|
|
|
|
noranate
|
kik jih je res imel, sam kolkor vem nič več. V Dm sem zasledila takšne biserčke za na kožo. Če bi si jih nalepila na lička v obliki zajčka al pa srčka. Mogoče še kakšne roza puhaste lisičke na roke, sam potem bi bil problem pijačo držat . Srečno pri iskanju rekvizitov, pa javi kje si kaj najdla.
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 11:34:23
|
|
|
|
ksenjak
|
Ojej, babe, ideje pa maste. Sploh tiste roza lisice. Ja, to bi pa potem še mojmu glavo zmešal. Ma, škoda je to, da najbrž do jutri ne bom imela čas skočit do sexshopa. Niti ne vem, kje je kakšen najbližji. Eh, eh, jaz sem pa mislila, da imate te rekvizite RR-jevke doma v nočni omarici. p.s. še dobro, da nisem spraševala po vibratorjih
|
|
|
|
RE: zdaj pa jaz rabim pomoč prooooooosim-playboy 16.12.2010 13:38:09
|
|
|
|
country
|
Na štantih v Lj imajo utripajoče rožičke in ušesa za na glavo - kot obroč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?