|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbujanje
27.1.2009 9:45:42   
romy27
pozdravljene,

resnicno ne vem vec kaj narediti s tem spanjem..ponoci se moja 7.5 mesecnauser posted image zbuja non stop..pa res ne vem razloga..najprej sem mislila da je zejna,pa naredi dva pozirka in to je to..potem sem ji dala dudico in kaj kmalu ugotovila,da tudi ta ne pomaga..vcasih se prav razbudi..vem,zdaj je cas zobkov,grde sanje,...

kako ste ve ukrepale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbujanje
27.1.2009 10:08:00   
botrca
Moj se tudi že nekaj časa zbuja pa ne vsako noč, pa tudi ne vem kaj je vzrok. Jaz sem tiho, nič se ne pogovarjam, ga stisnem k sebi božam malo ga po ritki tapkam pa zaspi. Ne vedno takoj ampak v roku 2 ur user posted image , kaj češ tudi to bo minilo če je to kaka tolažba.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 13:14:03   
Anonimen
Pri naši punčki so bili vzrok zobki. Čez dan nobene sitnosti zaradi izraščanja, nobenega slinjenja, joka, nič, sploh nismo vedeli za zobke. Ponoči pa stalno prebujanje, na 15 min, pol ure.  Največ, kar smo prespali v kosu, je bilo 45 minut user posted image .  To je trajalo pb. 3 do 4 mesece in ko so bili zobki izraščeni, se je zadeva umirila čez noč user posted image

(odgovor članu romy27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 13:59:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: romy27

pozdravljene,

resnicno ne vem vec kaj narediti s tem spanjem..ponoci se moja 7.5 mesecnauser posted image zbuja non stop..pa res ne vem razloga..najprej sem mislila da je zejna,pa naredi dva pozirka in to je to..potem sem ji dala dudico in kaj kmalu ugotovila,da tudi ta ne pomaga..vcasih se prav razbudi..vem,zdaj je cas zobkov,grde sanje,...

kako ste ve ukrepale?

Ukrepala? Hja poskusila vse, ampak res čisto vse, pa se še kar zbuja, včasih bolj včasih manj. To traja že od 3 meseca, stara pa je 8m in kot zgleda bo še lep čas. Huda tolažba ne user posted image

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 21:37:11   
lady1
No moj fantič se zbuja na 1.5 ure od 3 meseca (sedaj je star 9m) in sem že opupalanad mojo željo, da bi spala vsaj 5 ur v enem kosu. LP

No se pa tolažim z mislijo, da je vsaj zdrav.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2009 22:22:47   
čipka
ja moja je tudi začela pa ne vem kaj bi lahko bilo.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu lady1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2009 22:28:53   
Anonimen
Samo ideja ... pri znancih se je podobno dogajalo, pa so po nekaj časa ugotovili da pupo zebe, ker se ponoči odkriva ... pa so rešili situacijo s spalno vrečo in od takrat naprej spi spet normalno.

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2009 10:49:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Samo ideja ... pri znancih se je podobno dogajalo, pa so po nekaj časa ugotovili da pupo zebe, ker se ponoči odkriva ... pa so rešili situacijo s spalno vrečo in od takrat naprej spi spet normalno.

Moj je od 4 meseca v spalni vreči pa se je vseeno zbujal.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?