|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbadanje v ledvenem delu hrbta
7.5.2007 14:37:25   
Anonimen
Najprej en lep sončen pozdrav vsem.

Mene pa nekaj zanima. Ovulacijo sem imela od 1.5 do nekje 3.5. Od včeraj pa me ful močno zbada v ledvenem delu hrbta in mi ga narazen vleče, prav tako pa mi je vse večere ful vroče, dobesedno gorim. Nimam vročine, pač pa mi je temperatura že od konca aprila do sedaj vedno čez 37 stopinj. user posted image  pričakujem čez 7 dni.

Hvala vam

Mia
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbadanje v ledvenem delu hrbta
7.5.2007 14:44:33   
Anonimen
Očitno je bila tvoja O konec aprila, če imaš že od takrat povišano temperaturouser posted image
Če ne pričakuješ 14.maja je velika verjetnost da si imela O zadnjega aprila oz. na prvi maj.

Tako da možno da je kej rataluser posted image

Jaz takih težav še nisem imela.

Počakaj še ta teden in pol naredi test. 14 dni po O naj bi že pokazalo rahlo črtico.

Veliko sreče in da zagledaš debel user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 14:48:54   
Anonimen
Z partnerjem sva namreč vsak drugi dan veselo user posted image sploh v času ovulacije, tako da upam, da bom zagledala tisti dve čarobni črtici.Če prav vem lahko semenčece preživi v ženskem telesu do 72 ur, tako, da je po moje kar velika verjetnost zanositve pri meni. Kaj pa vi menite?

Mia

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 14:55:59   
Anonimen
Vsak mesec imaš če sta oba zdrava samo 25-30% možnosti, navkljub pogostem "slončkanju"user posted image

Midva sva tud "pridna" pa že skor leto ni ničuser posted image

Pa ne da te strašim, sam realno je treba gledat. Jaz sem bla prvih par mesecev ful razočarana. Mela sem vse možne znake, še M mi je zamujala....pa ničuser posted image .

Ti pa seveda želim da vama je uspelouser posted image

Poročajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?