|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavračal dudiko...
24.5.2005 22:40:56   
eva1
Ja že kašn teden je zavračal dudo, kot da je nebi znal več vlečt-podnevi posledično veliko jokal, ponoči pa spak k angelček(in meni nikakor ni šlo v račun, od kdaj spimo brez dude)-in danes poštudiram-ga dam spat, pa poslušam po prenosni varuški, kaj tako cmokla, sej nima dude-in ja-naš Lukec veselo vleče prstek! Zdej pa ne vem-naj bom vesela(ker ni potrebno skoz dudike v usta tlačt) al naj jokam;) ker vem, da prst lahko vleče v nedogled, tudi ko bo že "velik" fant:zmeden2:
Lp, Eva in Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zavračal dudiko...
24.5.2005 23:12:29   
piščanc
so smešni tile čmrli

naš tud dude ne šmirgla, amapk vseeno ima rad kaj v ustih tik preden zaspi, včasih si navleče kakšno igračko, največkrat pa rokica, prstki... ampak palčka pa še ni pogruntal, še čakam. jaz pravim, če mu bo to odgovarjalo, pa naj bo. Sej so se vsi odvadili prste cuzat, če ne prej pa pred poroko :)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zavračal dudiko...
25.5.2005 7:09:11   
BARBARA R.
Pač prstek, pa kaj potem. Važno, da je zdrav in da sladko spi. Nam so svetovali, da dudo kar na silo tiščim, da jo bo sprejela.In kar nekaj dud smo zamenjali, pa ni bilo interesa. Tudi po flaški z cuclom ni nikoli pila.

Zelo zgodaj je "pogruntala" prstek in jaz sem ji kupila ninico, pa je. So sladke sanje. To pa je najbolj pomembno. Meni je bilo pri zobozdravniku rečeno naj bom le pozorda, da ko zaspi, da se ji prstek potegne iz ust. No, meni tega ni bilo treba, ker ji takrat tako ali tako pade ven.

:muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zavračal dudiko...
25.5.2005 8:19:49   
Bejba
Veš kaj je meni pediatrinja rekla: Bolje duda kot prst, saj dudo lahko vzameš, prstka pa ne moreš odsekati :)-:)-:)-. In ona že ve, saj njena 3-letna hčerka še vedno neumorno cuza prst in je nikakor ne morejo odvaditi in ji je sedaj hudo žal, da ji niso takrat dudo ponujali. Prsta ne more odnesti Dedek mraz ali miška ali se izgubiti, zato sem jaz bolj pristaš dude, pa še za zobe naj bi bilo boljše, čeprav v osnovi ni nič dobro. Nobene dude, nobenega prstka, ampak kje pa sploh še take otroke delajo :)-.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zavračal dudiko...
25.5.2005 8:50:46   
SABILA
bolje prst kot duda, verjemi vem iz izkušenj moje sestrične, a veš kaj je naredila.

je pristaš da je za otroka duda le razvajanje in hčeri ni kupila dude. res je da je ml prstke tišala v usta pa ji je enkrat s (mislim da s pelinom) namazala pa je od tedaj naprej ima mir pred prsti.

kot sem že spodaj napisala je duda razlog v nekaterih primerih da otrok začne kasneje razločno govoriti!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zavračal dudiko...
25.5.2005 8:58:49   
spacey
BARBARA R. kaj si ji kupila oz. kaj je to ninica? :ups: Oprostite za nevednost, ampak tudi taki obstajamo in res me zanima. :ups: :zmeden:

Tudi naš že zavrača dudo (no, še vedno ga včasih uspem prepričat) in tudi on že veselo vleče prstek, včasih tudi celo rokico tlači v usta. Ko je pa zaspan, pa vleče prstek in si menca učke.

Lp;
:kuza:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zavračal dudiko...
25.5.2005 9:05:27   
Soncnica
Hoj Eva!

Meni so tudi že rekli, bolje duda kot prstek. Naš Jaša tudi ni najbolj navdušen nad dudo in ima raje svoj prstek, ampak se ful trudimo, da si roke ne bi tlačil v usta. Se mi zdi, da se je vredno potrudit, da se Luka tega ne bo navadil. Nočem biti pesimistična, ampak poleg tega, da ima lahko krive zobke, lahko zaradi tega začne tudi sesljati, moja znanka pa zaradi sesanja palca tega prsta ne čuti več. Ne vem no... :zmeden2::zmeden2:

V vsakem primeru pa čimveč mirnih noči :)

Sončnica

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zavračal dudiko...
25.5.2005 10:53:55   
pikapoka27
Pri nas smo porabili celo premoženje za nakup najrazličnejših dud, a nobena ni bila dobro. Smo se pač spijaznili, da bomo brez dude. En dan pa malo iz heca spet probam dat dudo in glej zlomka, po petih mesecih je duda kar na enkrat dobra. Še danes ne morem verjet;)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zavračal dudiko...
25.5.2005 14:42:42   
rainbow
Eva1, nič od te izbire ni super krasno, ampak otroci pač morajo imeti neko tolažbo, tudi odrasli se z marsičem tolažimo (hrana, kajenje.........)

moja Lia sesa prst, stara je 21 mesecev in krasno spi ponoči od 8 meseca; ne misli je odvajat, bo že sama nehala, moram pa biti priča drugim ljudem, ki ji to oponašajo, kar ni sploh ni všeč, aja zobe ima krasne, prstek pa malo ploščat, ampka mislim,da se ji tokasneje ne bo poznalo

ta mala Enja (2meseca) tudi noče dude, se ji smeji, ko ji jo dam v usta :)-, tak da je sploh ne mislim silit, sesa pa si rokico, pa je to čisto mormalno

lp:rozica:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?