Petka09
|
Hm, ja, mogoče je kriv cucelj, vendar skoraj dvomim, če pa pije kompot... Dojenčki, ki so izključno dojeni znajo velikokrat zavračati flaško in jih je težko prepričati, da začnejo, ko začne mama izgubljati mleko. Ker ni poznal nobene druge tekočine kot samo mleko, pa še to je pritekalo izključno iz dojke, mu je zdaj čudno in nenavadno nekaj vleči iz flaše (ne glede na tekočino)... Najprej sem pomislila, da pa mu mogoče topla pijača ustreza, ker si omenila topel kompot, vendar sem se takoj spomnila, da pa tudi flašo mleka dobi toplo... Hm, res ne vem... Vseeno mislim, da mu pač okus AM ni všečen, ker je prej pil materino mleko, ki pa ima vseeno drugačen okus in malček je na to občutljiv. Recimo moja ni bila, je pila s katerekoli flaše, z dojke, mrzlo mleko, toplo, karkoli... Nekateri so pa občutljivi. Mogoče je to slab nasvet, a kaj če bi mogoče probala zamenjat AM (Babylove mleko ima dober okus, pa še eno, menda Beba, ki ima dodano vanilijo, al kako...).... Ali pa da mu probaš recimo dat Plasma piškot v mleko (od tega se verjetno ne bo redil, bo pa izboljšalo okus). Sej ne vem, samo ugibam, ti bo znala katera punca mogoče boljše razložit.
|