Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Obakrat sem vzela denar.ne pslača se paket vzet. ker vse kaj am dobiš,lahkokupiš full poceni-sevedarabljeno ali pa preko ebaya novo
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:37:29
|
|
|
|
gaya24
|
S 1.1.2008 so se zavitki spremenili in stvari v njih so zelo kvalitetne, sploh avtosedež od 0-13kg(maxi-cosi) pa tudi vzmetnica za postlico, prenosna postelja (chicco), kinderpet (lip poljčane). Js sem mislila vzet denar ampak potem sem vzela paket ravno zaradi novih stvari. Lp
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:38:26
|
|
|
|
naia
|
ja kaj pa vem, men se zdijo kar v redu stvari, odvisno, če že kaj imaš oz. boš od koga dobila, sama bi drugače raje sama skombinirala paketek, a kaj ko moraš do centa natačno zadeti, zato sem dala zahtevek za denar, sama pa naročila in plačala previjalno mizo (ta je namreč tle cca. 50 eur cenejša kot drugje)...
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:39:45
|
|
|
|
naia
|
ja, pa tud lupinica maxi cosi je tle najcenejša...
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:43:47
|
|
|
|
Lorencia
|
Je kakšna povezava, kjer je opisano kaj točno vsebuje nov paket in v kakšni vrednosti so omenjene stvari ?
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
S 1.1.2008 so se zavitki spremenili in stvari v njih so zelo kvalitetne, sploh avtosedež od 0-13kg(maxi-cosi) pa tudi vzmetnica za postlico, prenosna postelja (chicco), kinderpet (lip poljčane). To je pa slisati bistveno bolje kot je bilo vcasih.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:47:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II S 1.1.2008 so se zavitki spremenili in stvari v njih so zelo kvalitetne, sploh avtosedež od 0-13kg(maxi-cosi) pa tudi vzmetnica za postlico, prenosna postelja (chicco), kinderpet (lip poljčane). To je pa slisati bistveno bolje kot je bilo vcasih. ja, res
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:47:54
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem vzela denar.
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:48:55
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Je kakšna povezava, kjer je opisano kaj točno vsebuje nov paket in v kakšni vrednosti so omenjene stvari ? www.novorojencek.com
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:53:26
|
|
|
|
mani2
|
Jaz sem veliko premišljevala kaj se bolj splača. In na koncu je padla odločitev. Ker imam namen kupiti novo lupinico in iso fix podstavek se mi najbolj splača vzeti kar ta e-paket ki si ga sestaviš sam. Sem že probala pa mi je uspelo do centa natančno izbrati.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:54:07
|
|
|
|
majuška10
|
jaz bi če bi vzela, bi vzela zavitek E, tega ki si ga sam sestaviš, ali pa denar. Dosti je odvisno od tega kaj rabiš, so pa zavitki priročni v primeru če res nimaš nič...ne vem, vsak po svoje
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:54:53
|
|
|
|
birdy
|
Na Recinkovi spletni strani pa lohk naročite stvari po isti ceni kot so v paketu. Samo da ni to preko CSDja. Naprimer: želite si samo lupinico in naročite samo lupinico in jo plačate s svojim denarjem. Cena je pa ista kot če bi jo vzele preko CSDja kot paket.
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 18:56:21
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Jaz sem veliko premišljevala kaj se bolj splača. In na koncu je padla odločitev. Ker imam namen kupiti novo lupinico in iso fix podstavek se mi najbolj splača vzeti kar ta e-paket ki si ga sestaviš sam. Sem že probala pa mi je uspelo do centa natančno izbrati. Lahko pa vzameš denar in si določene zadeve za isto ceno naročiš v trgovini www.recinko.si brez poštnine nad 50 €, pa ne rabiš glih prekalkulirati, mogoče ti pa še kaj keša ostane. Mani...sem videla, da si se zanimala za Ultivo v Ce - kontaktiraj dr. Jošt. Full fajni anastezist, ki to počne.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 19:12:28
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem obakrat vzela denar, ker sem ostale stvari dobila..... če bi pa bila brez vsega in prisiljena vse kupiti bi se najbrž ravno tako odločila za denar in si kupila kar mi je všeč ne pa kar mi vsiljujejo....
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 19:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem v prvo vzela paket, ampak kokr to delajo porazno najprej sem dobla 14 kasnej kokr naj bi, potem je pa še dostavil namesto tega k sm jz naročla čist od ene druge tko da je bla kr frka. sedaj sem se pa odločila za denar ker mam tko al tko kr rabim od prve če bom pa kej rabla bom pa tko kupla v sončku
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 19:25:54
|
|
|
|
Deja
|
Mi2 sva vzela E-paket. To pa zato, ker sva vse te zadeve potrebovala. Odločila sva se za Lupinico maxi cosi, Isofix podsavek, stol za hranjenje, pa še nekaj malenkosti da je prišel točen znesek in to je bilo to... Ker si ne predstavljam da bi naprimer avtosedež kupovala rabljen- nikoli ne veš ali je 100%brezhiben. Poznam primer ko so kupili rabljen avtosedež - na prvi pogled ok, ko pa je v enem trenutku bilo treba močno zabremzati, je le-ta poletel po avtu. Na srečo se je vse srečno končalo.... Na koncu so ugotovili, da je rabljen avtosedež že enkrat bil udeležen v prometni...
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 19:36:34
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz sem vzela denar in preko Recinka naročila stvari, ki so se mi splačale (previjalno mizo in nekaj drobnarij). Že tisto, da moraš sam sestaviti zavitek do centa natančno... halo. Lažje je naročiti, kar te mika, cene so pa itak iste.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 20:08:40
|
|
|
|
spps
|
jaz sem vzela gotovino
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 20:10:03
|
|
|
|
pokec3609
|
jst bom tut vzela gotovino.....
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 20:47:36
|
|
|
|
laura28
|
Jaz sem vzela E paket kjer sem sama izbrala kar sem hotela. Sem zelo zadovoljna z izdelki in mi ni žal da sem se tako odločila. Mislim da se za prvega splača vzet paket, za drugega otroka bom pa verjetno vzela denar.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 20:55:25
|
|
|
|
Ploha
|
vzela sem denar,...
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 12.1.2009 22:58:58
|
|
|
|
tianatian
|
jaz sem vzela denar, ampak koliko vem se več denar baje ne daje.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 7:30:41
|
|
|
|
pokec3609
|
Kajjjjjj?????? A da se denar ne daje več???????????????Kje si to slišala?? Je še katera to slišala????? .......To pa ni pravično......sicer sama nimam nobene stvari več, ker smo po drugi bebico vse raztalali, ker sem jst rekla nikoli več......tak da bom itak mogla vse na novo kupit, ampak ne vem pa, zakaj bi mogla ravno pri tej firmi, ki so jo oni določili to kupit, če lahk kje drugje mogoče cenejše in lepše stvari kupim...... A je še katera slišala, da denarja ne dajo več???...Kakšna nova Pahorjeva odločitev???
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke ali denar 13.1.2009 8:00:52
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem stvari raje izbrala sama, po kakih akcijah, v tujini... ali pa jih bom dobila sposojene od prijateljic. Tko da bom sigurno vzela denar.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?