Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 19:13:25
|
|
|
|
botrca
|
Priporočam denarno nadomestilo, ker se boš sama odločila kaj še moraš otroku kupit. Dobiš pa okrog 250€, mogoče kak € več. Jaz sem to vzela, ker sva ostalo sama nakupila ali pa sem dobila od sestrinega prvega sina.
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.11.2008 19:15:55 >
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 19:38:39
|
|
|
|
Tisana
|
Mi smo se odločili za denar, ker smo veliko stvari dobili v obliki daril ali pa so nam jih posodili, tako da bi s katerim koli paketom imeli česa po dvoje. Res je, da tisto, kar dobiš v paketu, definitivno presega vrednost, ki jo dobiš v denarju, po drugi strani pa se torej to splača, če že od drugod ne dobiš stvari, ki so v paketu.
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 19:47:11
|
|
|
|
PetraSkok
|
Zahvaljujem se obema za odgovor....ja, to je res fino, če od koga dobiš, midva bova bolj slabo dobila, zato študirava da bi vendarle izbrala zavitek A.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 20:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz prav veliko od opreme nisem od drugih dobila, tako da sem si izbrala e-paket, kjer si sam izbereš kaj boš dobil. Pač pri nama je bilo tako, da se da v tem paketu dobit veliko stvari, ki sva jih tako ali tako nameravala kupit, le da so v paketu ful cenejše, kot v navadni trgovini.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 20:26:38
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mi smo vzeli paket, res da že pred letom in pol, ko so bili 4 paketi (a, b, c, d) in nisi mogel nič kombinirat. Sem bila zelo prijetno presenečena nad stvarmi v paketu kar se tiče kakovosti in količine, za isti denar sigurno ne bi vsega tega dobila v trgovini. Zdaj ko lahko pa kombiniraš, je pa verjetno še boljše. Odvisno, koliko stvari rabiš.
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 20:34:55
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
midva sva vzela denar in sva potem pri recinkotu naročila tisto, kar nama je bili všeč iz paketa in kar sva potrebovala. so pa popolnoma iste stvari kot v paketu in v isti vrednosti.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 21:18:31
|
|
|
|
Sooncek
|
Mi smo vzeli e-zavitek, ker je bilo noter nekaj stvari, ki smo jih potrebovali (stolček za hranjenje je super, prenosna postelja je super, brisače, postelnina in še nekaj drobnarij). Sem malo gledala cene v trgovinah in je blo kar ugodno.
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 21:26:54
|
|
|
|
kinm
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* midva sva vzela denar in sva potem pri recinkotu naročila tisto, kar nama je bili všeč iz paketa in kar sva potrebovala. so pa popolnoma iste stvari kot v paketu in v isti vrednosti. Midva isto, ker sva hotla samo jogi in stolček in ker so cene pri recinkotu iste, je to dobra varianta. Mislim pa da kakovost izdelkov, ki so na voljo, ni slaba. Vsaj zame
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 8.11.2008 22:30:11
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw.. Mi smo vzeli denar je pa 269,90 eura .........
|
|
|
|
RE: zavitki za novorojenčke 9.11.2008 10:20:33
|
|
|
|
orka
|
helow Tudi mi smi vzeli e-zavitek, saj si lahko sam izbereš kar res potrebuješ , brez tistih drobnarij....
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?