|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavitki za novorojenčke ali denar
12.1.2009 18:31:49   
avgust09
pozdravljene

saj vem da najbrže je tale tema že bila pa vendar....

zanima me kaj ste ve naredile oz. kaj namerevate narediti. Ali boste vzele zavitek ali gotovino?

slišala sem da stvari v teh zavitkih niso ravno kvalitetne in da se bolj splača vzeti denar....ne vem nouser posted image

zelo vam bom hvaležna za vaše izkušnje  user posted image

joj jutri imam 2. pregled in me je malo strah.... upam da bo vse ok z user posted image .....do sedaj nama gre super ampak malo me je pa vseeno strah.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavitki za novorojenčke ali denar
12.1.2009 18:36:16   
Anonimen
Obakrat sem vzela denar.ne pslača se paket vzet.
ker vse kaj am dobiš,lahkokupiš full poceni-sevedarabljeno ali pa preko ebaya novo

(odgovor članu avgust09)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 18:37:29   
gaya24
S 1.1.2008 so se zavitki spremenili in stvari v njih so zelo kvalitetne, sploh avtosedež od 0-13kg(maxi-cosi) pa tudi vzmetnica za postlico, prenosna postelja (chicco), kinderpet (lip poljčane).

Js sem mislila vzet denar ampak potem sem vzela paket ravno zaradi novih stvari.

Lp

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 18:38:26   
naia
ja kaj pa vem, men se zdijo kar v redu stvari, odvisno, če že kaj imaš oz. boš od koga dobila, sama bi drugače raje sama skombinirala paketek, a kaj ko moraš do centa natačno zadeti, zato sem dala zahtevek za denar, sama pa naročila in plačala previjalno mizo (ta je namreč tle cca. 50 eur cenejša kot drugje)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 18:39:45   
naia
ja, pa tud lupinica maxi cosi je tle najcenejša...

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 18:43:47   
Lorencia
Je kakšna povezava, kjer je opisano kaj točno vsebuje nov paket in v kakšni vrednosti so omenjene stvari ?

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 18:45:42   
Anonimen
S 1.1.2008 so se zavitki spremenili in stvari v njih so zelo kvalitetne, sploh avtosedež od 0-13kg(maxi-cosi) pa tudi vzmetnica za postlico, prenosna postelja (chicco), kinderpet (lip poljčane).

To je pa slisati bistveno bolje kot je bilo vcasih. 

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 18:47:12   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

To je pa slisati bistveno bolje kot je bilo vcasih. 

ja, res user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 18:47:54   
botrca
Jaz sem vzela denar.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 18:48:55   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Je kakšna povezava, kjer je opisano kaj točno vsebuje nov paket in v kakšni vrednosti so omenjene stvari ?

www.novorojencek.com

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 18:53:26   
mani2
Jaz sem veliko premišljevala kaj se bolj splača. In na koncu je padla odločitev. Ker imam namen kupiti novo lupinico in iso fix podstavek se mi najbolj splača vzeti kar ta e-paket ki si ga sestaviš sam. Sem že probala pa mi je uspelo do centa natančno izbrati.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 18:54:07   
majuška10
jaz bi če bi vzela, bi vzela zavitek E, tega ki si ga sam sestaviš, ali pa denar. Dosti je odvisno od tega kaj rabiš, so pa zavitki priročni v primeru če res nimaš nič...ne vem, vsak po svoje

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2009 18:54:53   
birdy
Na Recinkovi spletni strani pa lohk naročite stvari po isti ceni kot so v paketu. Samo da ni to preko CSDja. Naprimer: želite si samo lupinico in naročite samo lupinico in jo plačate s svojim denarjem. Cena je pa ista kot če bi jo vzele preko CSDja kot paket.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2009 18:56:21   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz sem veliko premišljevala kaj se bolj splača. In na koncu je padla odločitev. Ker imam namen kupiti novo lupinico in iso fix podstavek se mi najbolj splača vzeti kar ta e-paket ki si ga sestaviš sam. Sem že probala pa mi je uspelo do centa natančno izbrati.

Lahko pa vzameš denar in si določene zadeve za isto ceno naročiš v trgovini www.recinko.si brez poštnine nad 50 €, pa ne rabiš glih prekalkulirati, mogoče ti pa še kaj keša ostane.

Mani...sem videla, da si se zanimala za Ultivo v Ce - kontaktiraj dr. Jošt. Full fajni anastezist, ki to počne.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2009 19:12:28   
kristinaj
jaz sem obakrat vzela denar, ker sem ostale stvari dobila..... če bi pa bila brez vsega in prisiljena vse kupiti bi se najbrž ravno tako odločila za denar in si kupila kar mi je všeč ne pa kar mi vsiljujejo....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 19:14:37   
Anonimen
jz sem v prvo vzela paket, ampak kokr to delajo porazno najprej sem dobla 14 kasnej kokr naj bi, potem je pa še dostavil namesto tega k sm jz naročla čist od ene druge  tko da je bla kr frka.

sedaj sem se pa odločila za denar ker mam tko al tko kr rabim od prve če bom pa kej rabla bom pa tko kupla v sončku

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2009 19:25:54   
Deja
Mi2 sva vzela E-paket. To pa zato, ker sva vse te zadeve potrebovala. Odločila sva se za Lupinico maxi cosi, Isofix podsavek, stol za hranjenje, pa še nekaj malenkosti da je prišel točen znesek in to je bilo to...

Ker si ne predstavljam da bi naprimer avtosedež kupovala rabljen- nikoli ne veš ali je 100%brezhiben. Poznam primer ko so kupili rabljen avtosedež - na prvi pogled ok, ko pa je v enem trenutku bilo treba močno zabremzati, je le-ta poletel po avtu. Na srečo se je vse srečno končalo.... Na koncu so ugotovili, da je rabljen avtosedež že enkrat bil udeležen v prometni...user posted image user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2009 19:36:34   
AnciM
Jaz sem vzela denar in preko Recinka naročila stvari, ki so se mi splačale (previjalno mizo in nekaj drobnarij). Že tisto, da moraš sam sestaviti zavitek do centa natančno... halo. Lažje je naročiti, kar te mika, cene so pa itak iste.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2009 20:08:40   
spps
jaz sem vzela gotovino

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2009 20:10:03   
pokec3609
jst bom tut vzela gotovino.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2009 20:47:36   
laura28
Jaz sem vzela E paket kjer sem sama izbrala kar sem hotela. Sem zelo zadovoljna z izdelki in mi ni žal da sem se tako odločila. Mislim da se za prvega splača vzet paket, za drugega otroka bom pa verjetno vzela denar.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2009 20:55:25   
Ploha
vzela sem denar,...

(odgovor članu laura28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2009 22:58:58   
tianatian
jaz sem vzela denar, ampak koliko vem se več denar baje ne daje.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2009 7:30:41   
pokec3609
Kajjjjjj?????? A da se denar ne daje več???????????????Kje si to slišala?? Je še katera to slišala?????
.......To pa ni pravično......sicer sama nimam nobene stvari več, ker smo po drugi bebico vse raztalali, ker sem jst rekla nikoli več......tak da bom itak mogla vse na novo kupit, ampak ne vem pa, zakaj bi mogla ravno pri tej firmi, ki so jo oni določili to kupit, če lahk kje drugje mogoče cenejše in lepše stvari kupim......

A je še katera slišala, da denarja ne dajo več???...Kakšna nova Pahorjeva odločitev???

(odgovor članu tianatian)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.1.2009 8:00:52   
lananai
Jst sem stvari raje izbrala sama, po kakih akcijah, v tujini... ali pa jih bom dobila sposojene od prijateljic. Tko da bom sigurno vzela denar.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?