|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovanje
10.4.2013 10:41:46   
noranate
Včeraj je moj dragi spet sklenil neko zavarovanje, ki meni nič kaj preveč ne diši in se mi zdi predrago. A obstaja kakšen rok, v katerem lahko odstopim od zavarovanja? Zanima pa me tudi, če je kakšna oseba, ki se ukvarja s svetovanjem in pregledom polic in da ne pripada nobeni zavarovalnici in ne sklepa, tupi, laže, naklada.....user posted image Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavarovanje
10.4.2013 11:40:14   
Paštetka
Sicer ne vem, kako vama funkcionira to oz. ta....mislim en sklene brez vednosti drugega, drugi pa odjavi.....

ok, pustimo to...

Torej, mislim, da se vsako zavarovanje da preklicati oz. enostavno ne plačaš položnice. Zdi se mi, da zavarovanja itak začnejo veljati šele po treh mesecih oz. 3 plačanih položnicah. Vsaj moja vem, da so taka.
Imaš zavarovalne agente, ki imajo svoja podjetja in delajo za vse zavarovalnice. To pomeni, da ti skozi pogovor, kar se tebi zdi najprimernejše zavarovati, priporoči najboljšo oz. najugodnejšo kombinacijo police, polic.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2013 14:12:25   
josephine27
Preberi si droben tisk pri zavarovalni pogodbi. Sigurno se ga da preklicat sploh zdaj na začetku mislim, obstaja nek rok, ko se lahko premisliš. Vsaj običajno je tako. Samo, če je on sklenil zavarovalno pogobno mora on to preklicat ti ne moreš.

Glede svetovanja pa obstajajo tudi neodvisni svetovalci. Poglej v rumene strani. Samo plačat ga moraš jasno.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2013 21:58:52   
nananaja
Načeloma je tako, da v splošnih pogojih piše odpovedni rok. Pa tisto velja, da če prvih treh obrokov ne plačaš, zavarovalnica prekine polico.

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Imaš zavarovalne agente, ki imajo svoja podjetja in delajo za vse zavarovalnice. To pomeni, da ti skozi pogovor, kar se tebi zdi najprimernejše zavarovati, priporoči najboljšo oz. najugodnejšo kombinacijo police, polic.

Po mojih izkušnjah pa ravno ti agenti najbolj vsiljujejo produkte za 20, 25 let, zavarovanja vezana na varčevanje v skladih... Pa za stare police pravijo, da so slabe, pa tega in tega ne krijejo... in seveda za vsako stvar sklenejo novo polico, čeprav je tisti prejšnji trdil, da se da vse popravit, spremenit... Pa seveda se ne da zavarovat življensko/nezgodno brez varčevanja v sklade... in tile neodvisni tako radi ponujajo bone, ki jih seveda spet lahko unovčiš le za novo zavarovanje.

Torej k nam so stalno hodili eni agenti, odvisni in neodvisni, vedno so hoteli izsilit kake nove police z varčevanjem za 25 let. Potem pa je agent, ki vsako leto zavaruje hišo (oz. ta novi zdej, prejšnji imel samo stanovanjske) povedal, da nam lahko zrihta vse - hišo, vozila, nezgodna... in glej glej, na obstoječe življensko zavarovanje z nezgodnim, je vezal še nezgodno zavarovanje za otroke.

Skratka lokalni agenti so tisti, ki najbolj pošteno delajo. Oni niso plačani od števila sklenjenih naložbenih zavarovanj, saj imajo redne stranke, katerim zavarujejo premičnine in nepremičnine, zraven pa z veseljem sklenejo še kako drugo zavarovanje. Če si malo bolj previden, ti ne vsiljuje zavarovanja tako, pač pride drugič, ti pa imaš čas se pozanimat še pri drugih zavarovalnicah. Vsaka zavarovalnica ima agenta, ki je pooblaščen za vaše območje.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2013 9:13:54   
noranate
Nanaja, kot bi sama povedala, ujela si bistvo user posted image . Skratka tale zavarovalniška cvetka se je pri nas zadržala zelo dolgo, tako da sem jaz morala opravljat starševske dolžnosti, mož pa je ostal z gospo. (Da ne bo kakšne pomote, kakšna zakonca sva, delava en mimo druzga itd. user posted image ). Ker pa je mož hotel spremenit svojo polico ji je pač prisluhnil in ona mu je začela prodajat...tole ne gre brez tega, tisto ne brez tega varčevanja....In on je pač vzel, kar je ženska ponudila...Ko sem prišla domov, to malo pregledala...Mi ni bilo nič kaj preveč prav. Saj sem jo včeraj klicala in se je hitela opravičevat in pride danes, bo naredila najbolje po svojih močeh....Vse se da, če se hoče user posted image .

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?