|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovana okna??
22.6.2010 10:28:57   
maktub
mamice ki živite v blokih oz.visoko.....mi imamo problm saj imamo zelo nizka okna,okna so v visini kavča in  tamalega je posedanje na okn.polici zelo privlači,tako da mamo vedno zaprta okna ampak zdaj je taka vročina...
groza me je,nevem a obstaja kako otr,.varovalo ali mislite da bi mogla dat kr zelezje?..čeprav bodo ta zelezj videti kot da smo v zaporu,pa se v centru mesta smo in stanov.je občinsko nevem če lako to dam..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavarovana okna??
22.6.2010 11:29:13   
ledenaa
http://www.ringaraja.net/forum/m_875759/mpage_1/tm.htm

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2010 23:27:11   
Vali 81
Obstajajo kljuke na ključavnico. Enostavno zakleneš in okno se ne odpre oz se odpre samo na ventus.
najbolje,da pokličeš koga, ki se ukvarja z izdelavo oken ti bodo znali oni kaj več o tem povedat in ti potem oni tudi to menjajo.
upam, da sem ti kaj pomagala mi smo to tako rešili imamo pa alu okna.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2010 8:53:49   
naja78
ali pa kljuko snami dol.ko boš okno odpirala,jo vstavipš nazaj in jo spet pospraviš,naš jo hoče pol imet za pištolouser posted image

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2010 15:21:21   
maktub
ja ta varovala poznam ampak me zanima kako varovalo ko je okno odprto'?.saj imamo čez poletje vedno odprta vsa okna...
mogoče bi mi pomagal kak močen železen komarnik...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2010 15:58:18   
Eva19
gavtre al kaj so mel včasih dost po oknih...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2010 15:42:56   
marelicaa
Doma imamo kljuke s ključavnico, kjer je lahko okno odprto na ''V'' in ključavnica zaklenjena, da otrok ne more odpirati ali zapirati oken. Ključ imamo spravljen na varnem.
Kupila sem jih v trgovini na Resljevi c. v Ljubljani, nasproti Gimanzije Ledina.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?