|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zatrdlina v dojki
26.2.2006 9:49:56   
Anonimen
Že pred približno dvema mesecema sem opazila v levi dojki na notranji strani zatrdlino oz. bulico, veliko cca 1,5 cm. Ker pa so v nosečnosti (sem v 32.tednu) joškice itak polne mlečnih žlez temu nisem posvečala pretirane pozornosti.

Ampak ta bulica je še vedno tam in je res veeeeeliko večja in očitna.... Mene je ful strah. Sem hotela vprašati Gin. pa nisem upala, če bi bilo slušajno res kaj narobe (ja vem smotka prpasta sem user posted image ).

Mi lahko katera pomaga?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zatrdlina v dojki
26.2.2006 10:16:55   
KODA
Najbrž je samo povečana mlečna žleza.Pri meniso se čutile velike,kot lešnik.
Pa povej zdravniku,oni ti že bodo prav svetovali.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2006 10:37:38   
Anonimen
Zdravo!Dojke si preglej 10. dan ciklusa,  torej začetek ciklusa je prvi dan menstruacije (pod tušem, z namiljenimi rokami).Če še bo bulica vedno tam, ti obvezno priporočam pregled pri ginekologu in prosi naj ti naredi UZ.Niso vse spremembe na dojki nevarne-lahko, da je samo cista ali kaj podobnega. Sama sebe moraš imeti rada- naj te ne bo strah!user posted image

Upam, pa da ni nič hujšega, lp.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2006 10:48:17   
lelaval
Kim, anonimna je user posted image , torej si jih ne more pregledovat po ciklusu.
Anonimna, ti ob naslednjem pregledu brez sramu omeni to G, boš vsaj pomirjena. Potem pa si jih lahko pregleduješ, kot ti je napisala Kim.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2006 11:11:39   
Anonimen
joj, na to sem čisto pozablauser posted image !

NO, vseeno svetujem pregled pri ginekologu. Za nosečnice pa res ne vem kdaj naj bi si pregledovale dojke.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2006 11:59:05   
MarijaPo
Jaz sem tudi imela bulico in sem sla najprej h G, ki me je napotila v ambulanto za bolezni dojk na metelkovo - tam mi je najprej onkologinja pregledala dojko - s tipanjem, potem pa me narocila na punkcijo s tanko iglo (ker sem bila stara komaj 26 let, mi niso mogli delat mamografije, ker je dojka se pregosta takrat). Po punkciji s tanko iglo, so me poslali se na ultrazvok. Vsi izvidi so bili negativni, menda je slo za cisto, ki sem jo pridobila z udarcem - se niti ne spomnim, da bi se kdaj tja udarila.

Torej, ce opazas, da je trda, da se med ciklusom ne spreminja, pojdi h G, tudi nadaljnja pot ni tako grozna, tudi tista punkcija ni nic grozna, vsaj mene ni bolelo.

Srecno!

P.S.
Kontrolni pregled je pri meni padel glih v nosecnost, tako da so mi rekli, da mi ni treba hodit, da nosecnice in dojece matere zelo tezko pregledajo, oz. se nic ne vidi/tipa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2006 17:00:54   
naja78
kar hitro do G.

nočem te strašiti,vem da si user posted image ,delam v tem fohu,torej o tem dosti vem.

če je ta bulica konstantno enako velika in se premika,gre za cisto,fibroadenom,mlečno žlezo itd....ni hudga

drugače je če raste in je nepremakljiva.ki pa tudi ne pomeni takoj že ....saj veš
le do G,naj te napoti na UZ,stane te ne nič.škoda živcev.jaz bi šla.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2006 9:28:57   
MašaS
Punce, jaz imam eno ful veliko zatrdlino, ki se ne premika. In me poleg tega zadnji teden se ful boli. Zdravnica me je napotila na UZ dojk, ampak pri nas v NM je za cakat, da prides na vrsto do junija!!!!!
Zanima me, kako je s tem v LJ, kam naj se obrnem, kje ni guzve,...Mogoce tudi samoplacnisko. Karkoli!!
Moram reci, da me je ful strah in ne vem, kam naj se sploh obrnem.

Masa

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 20:34:59   
Anonimen
Maša jaz sem ti že sem odpisala;

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=841178

Lp

(odgovor članu MašaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?