|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zatekanje prstov
20.9.2006 15:05:52   
Vanja-7
Sem 5 tednov noseča, pa mi zatekajo prsti, je katera imela tudi te znake.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zatekanje prstov
20.9.2006 20:10:10   
Anonimen
Jaz sem zatekala celo nosečnot. V telesu je nabrana voda izginila naslednji dan po porodu.
Pij veliko vode. Počivaj z vzdignjenimi nogami.
Pa naj te dragi čimveč masira.
Če boš imela pa velike probleme s tem, pa to le povej svojemu G.

(odgovor članu Vanja-7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2006 22:09:40   
leni10
Uživaj manj slano hrano,pij ogromno tekočine-najboljš voda in bolj počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2006 22:22:22   
cihapuha
Jaz sem zatekala v drugi nosečnosti. Celo karpalni kanal sem imela utesnjen. Vendar šele zadnji mesec. To ni čisto vredu, če zatekaš že v zg.nosečnosti. Ne bi pa vedela kaj bi to lahko bilo, razen, da se voda nabira v telesu. Mogoče je kaj z ledvicami.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Izvirna darila na spletu
Porodne zgodbe

Ali kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini?

Da. (54%)

Ne. (46%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!