|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zatečene noge
17.7.2007 13:16:54   
Anonimen
kaj naj storim...user posted image  sem 36.tednov
zatečene imam tako roke kot noge-pa to zelouser posted image
ponoči ko grem na wc me kar zaboli ko stgopim na noge.
a ima katera enake probleme???kako se jih otepate?
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zatečene noge
17.7.2007 13:21:00   
Caarmen
Moj nasvet je počivaj, noge v luft in čim manj soli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 13:26:08   
Anonimen
čim manj hrane, ki vsebuje sol: paštete, klobase, čipsi, ostalo konzervirano hrano...

čim več vode za pit in sadja pojest

Noge v luft,

in nič pijač z mehurčki, ker CO2 povzroča zatečenost

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 13:28:18   
2.2.
boga reva jaz sem imela tudi zeeelo zatečene noge vse živo smo mazali, masirali- malo oblaži bolečine. drugač pa veliko počivaj. imaš pa srečo da si poletna nosečka, kajti jaz sem bila zimska pa nisem se imela kaj obut, ti imaš lahko vsaj kake japonke ali kaj podobnega.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 13:58:54   
birdy
Hmmm, Anonimna, povej a tebe noge kar zabolijo ko stopiš nanje samo ponoči? Ker mene isto. Ampak le ponoči ali pa če dalj časa ležim.
Sama mam iste probleme, stanje se poslabša, če dalj časa stojim ali na mestu ali pa če kaj delam tako da moram bit na nogah.
Še sreča da sve že proti koncuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 14:51:53   
tecka_nosecka
hehehe - še ena :D Moje noge so tudi take kot jih ima Shrek :D

Pa sem probala vse - teden dni brez soli, noge gor, obkladki.... NIČ ne pomaga.

tako da.... vse kar ti lahko rečem je to, da če bo vedno hujše in če si blizu PDP, potem povej svojemu G, ker te lahko da prej rodit (ker za ledvice baje ni to ravno najboljše).

LP

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2007 15:13:18   
pikica86
evo, še ena zatečenkauser posted image  tudi jaz sem poskusla vse možne variante, pa ni nič boljše, kvečjemu vsak dan slabšeuser posted image

očitno bomo morale res potrpet do konca...ko vsaj ne bi bilo tako vroče

(odgovor članu tecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2007 16:01:47   
mišk
Men se že pred nosečnostjo noge rade otekale. Včasih sem mela kar dva šulka namest gležnjev. Zdej pa vsak dan od jutra do večera nosim kompresijske nogavice in zvečer imam noge iste kot zjutraj-neotečene!!user posted image user posted image  
Ja, mal je smotano, ker moram bit skos v dolgih hlačah in zaprtih šuhah, ampak počutje je neprimerljvo boljše!

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 16:02:51   
papica
Punce, da Vas malo potolažim. V prvi nosečnosti sem imela tudi jaz obupno otečene noge v zadnjem mesecu (za zdaj še ne vem kako, sem šele v 5M). Poskusila sem čisto vse, noge v luft, masiranje, počivanje, ....  ič ni pomagalo. Na živce mi je šlo, ker sem lahko obula samo neke "olupke", še najbolj pa me je motilo, ker me je na pregledih v porodnišnici sestra stalno pošiljala v laboratorij zaradi tega (če nisem otečena zaradi ledvic) in mi šlatala gležnje, ki so bili res kot ogromni krompirji. No en dan pred porodom, sem imela noge že skoraj normalne, po prihodu iz porodnišnice, pa sem bila najbolj srečno bitje na svetu, ker sem spet lahko nataknila prstan in obula svoje najljubše sandale... user posted image
Torej, takoj ko rodite bo boljše, zagarantirano! user posted image

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 16:14:53   
Ivi33
Čim več počivajte s podloženimi nogami. Majčkeno je boljš, samo ta vročina res ni ravno v pomoč.
Ampak ko boste enkrat rodile - v kakšnem dnevu je Ok., vsaj pri meni je bilo - nisem imela več dveh hlodov, ampak samo noge :D

Življenje je lepo ...

(odgovor članu papica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 17:39:41   
kasija78
Mene moj user posted image  kliče Shrek, tako da si lahko predstavljate...

Poleg že povedanega meni pomaga čaj iz kopriv. Zavrem vodo, dam posušene koprive not in ga malo prevrem in potem pijem čez dan. Sicer ni ne vem kakega okusa, zato dodam malo melise - samo bodite previdne pri dodajanju, ker so lahko drugi zeliščni čaji zelo močni in ne nujno primerni za user posted image . Lahko ga pa izboljšate z limono. Recimo peteršiljev tudi pomaga, ampak si ga lahko privoščite le zelo občasno, ker je za user posted image  premočan. Čaj iz kopriv je naprodaj v teh trgovinah z alternativnimi zdravili in v ljubljani tudi na tržnici. Meni nekoliko pomaga, upam, da bo tudi vam. Pa poročajte...

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?