|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaspi v naročju
10.5.2009 21:30:28   
freha
naš ima 7 mesecev in še kr ga mormo nosit da zaspi. kdaj jih to mine in znajo zaspat v postli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaspi v naročju
10.5.2009 21:32:27   
rija
Ko se boš ti tak odločila.user posted image

Jaz sem mojega tudi nosila, dokler ni postal pretežak, mislim, da do enih 6 mesecev, potem pa sem ga enostavno dala zraven sebe v posteljo, na roko in še zdaj tak zaspi.

Je šlo na izi, kar samo od sebe.

Nič sekirat, bo.

...vox populi...

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2009 21:33:57   
barika
Prej ko boš nehala, boljše bo (za tebe).

o groza, sploh si ne predstavljam, da bi ga mogla nosit, da zaspiuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2009 21:44:51   
Najaa
Kot pravi rija - ko se boš ti odločila.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2009 21:48:33   
Isabellabina
Ah ja...moj enoletnik se še vedno nosi in lepo po cca.10 minutah zaspi..ma ni šans ,da bi sam zaspal u postelji..predolgo traja in raje tako naredim in imam po desetih minutah mir,kot pa da se eno uro al pa več pregovarjam z njim...no pa sej sem vse dolgo nosila,tak ,da se sploh ne sekiram ,kdaj se bo nehal nosit in sam  zaspat u postli...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2009 22:19:38   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: rija

...potem pa sem ga enostavno dala zraven sebe v posteljo, na roko in še zdaj tak zaspi.

Je šlo na izi, kar samo od sebe.

Nič sekirat, bo.

Se podpišem.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2009 10:03:47   
tašy
samo od sebe se bo težko nehalo,se boš morala sama odločiti in ga dati budnega v posteljico.Kaki teden bo vik in krik,nato pa se bo navadil in sam zaspal.Pa veliko sreče.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2009 10:08:28   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Ah ja...moj enoletnik se še vedno nosi in lepo po cca.10 minutah zaspi..ma ni šans ,da bi sam zaspal u postelji..predolgo traja in raje tako naredim in imam po desetih minutah mir,kot pa da se eno uro al pa več pregovarjam z njim...no pa sej sem vse dolgo nosila,tak ,da se sploh ne sekiram ,kdaj se bo nehal nosit in sam  zaspat u postli...

..imamo 10-mesečnika in je popolnoma enako... na rokah takoj, če ga pa dava  v posteljico pa ni šans, razen ko je že res na koncu ampak takrat mu je pa potrebno držati roko na prsih, da se pomiri in mu peti (to mu itak vedno) 
...ampak midva se zaenkrat ne sekirava in nama ni problema...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2009 20:56:39   
TiaSara
Naš veliki se je okoli enega leta odločil, da gre spat v svojo posteljico in od takrat zaspi (bolj ali manj) sam. Prej pa obvezno v naročju.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2009 11:56:15   
nia5

Pri nas je isto, zaspi mi v 5 minutah, odložim jo po 10 minutah, če pa bi jo tako dala, pa mi lahko brada zraven zrase user posted image , vem da to ni glih ok, ampak je meni tako lažje in ona je zadovoljna.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2009 12:02:22   
Naja31

Se podpišem.
Pri starejšem je bilo isto pa je potem kar sam od sebe začel , tako da se ne sekiram. Bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2009 13:22:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rija

točno tako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?